Woonservice kiest op basis van Best Value Procurement voor Itris ViewPoint

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 17 mei j.l. heeft Woonservice uit Westerbork een meerjarig contract getekend met Itris voor het gebruik van ViewPoint. Woonservice is een landelijke corporatie met iets meer dan 5000 objecten en actief in 6 gemeenten in Drenthe.

Woonservice heeft als eerste woningcorporatie in de markt het ERP selectietraject uitgevoerd op basis van de Best Value Procurement, ofwel Prestatie Inkoop, aanpak. Hierbij treedt de leverancier op als Expert die op basis van de projectdoelstellingen van de woningcorporatie haar Prestatie concreet maakt.

De Prestatie is in een aantal beweringen en KPI’s vastgelegd en geldt voor de gehele looptijd van het contract. In de zogenaamde Concretiseringsfase is aangetoond hoe Itris de Prestatie gaat leveren zodat Woonservice goed weet wat zij gaat krijgen.

Zowel Woonservice als Itris zijn ervan overtuigd dat de Best Value aanpak voor zowel de klant / woningcorporatie als de leverancier meerwaarde oplevert. De Expert rol past bij een leverancier die een uitgewerkt Best Practice inrichting concreet heeft ingevuld op basis van jarenlange ervaring en dus de woningcorporatie mee kan nemen in een optimaal gebruik van de software. Voor de woningcorporatie betekent dit dat zij zekerheid heeft dat de leverancier gaat leveren conform haar doelstellingen.

Bron: Itris

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Itris in de CorporatieGids 2016 te bekijken.