Wieck Molendijk Consultants: Neem regie op jouw digitale transformatie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Veel corporaties staan aan de vooravond van hun digitale transformatie, of zitten daar inmiddels middenin. Hoe houd je in deze transitie de regie, houd je medewerkers betrokken en digitaal fit, en zorg je ervoor dat je ambities verwezenlijkt? Wieck Molendijk Consultants ondersteunt corporaties hierbij met hun Digitale Expeditie en vertelt hier op 12 september meer over tijdens CorporatiePlein. Wij spraken voorafgaand aan de beurs alvast met mede-eigenaar Lynn Molendijk – van de Scheur.

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?
Op CorporatiePlein laten we bezoekers ervaren hoe de Digitale Expeditie-aanpak jou en je organisatie de regie geeft over de digitale transformatie.

Wij zien dat veel corporaties een uitdaging ervaren in het onboarden van de medewerkers en het verhogen van de adoptie bij de digitale transformatie. Medewerkers voelen zich hierdoor minder betrokken, de digitale conditie gaat mogelijk (verder) achteruit en de gewenste digitale ambities lijken verder weg. Daarom kan je bij ons terecht om te ervaren hoe onze unieke en beproefde aanpak: De Digitale Expeditie ook voor jouw corporatie relevant is!

De digitale expeditie geeft antwoorden op de volgende kernvragen:

  • Hoe begeleid je jouw organisatie naar dat ambitieuze eindpunt? Hoe bepaal ik mijn hogere doel, de stip óver de horizon?
  • Hoe neem ik mijn mensen op een goede manier mee in deze transitie?
  • Hoe gids ik mijn organisatie daarnaartoe?

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Thema’s die bij iedere corporatie een rol spelen zijn ons uitgangspunt. Denk hierbij aan de informatievisie en -strategie, het toekomstbestendig IT-landschap en de uitvoering van IT-projecten en selectie en implementaties. Ook ondersteunen wij corporaties in diverse uitdagingen op het gebied van datamanagement, een digitaal fitte organisatie en de inzet van artifical intelligence. Inzichten en ervaringen die wij opdoen worden door ons continue vertaald naar effectieve oplossingen met een unieke aanpak.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Het succes van de digitale transformatie wordt grotendeels door de medewerkers bepaald. Samen bouwen we een verhaallijn die naadloos aansluit op jouw organisatie en die richting geeft aan de digitale transformatie en specifieke uitdaging waar jouw corporatie voor staat. Door werksessies en de inzet van de nieuwste AI-tools zorgen we voor een team dat niet alleen betrokken is, maar zich ook écht verbonden voelt met het eindresultaat en de gewenste transformatie.

Het effect? Rust, overzicht en vertrouwen in elke stap van het proces. Directie en management weten exact waar ze staan en welke beslissingen noodzakelijk zijn. I&A-medewerkers en iedereen op de werkvloer voelen zich verbonden met het eindresultaat – en dat maakt het verschil.

Laat je inspireren door recente succesverhalen en ontdek wat de Digitale Expeditie en ons team voor jou kan betekenen.

Wieck Molendijk Consultants is op CorporatiePlein te vinden op stand 59.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Wieck Molendijk Consultants