Wieck Molendijk consultants

Specialisatie

Wieck Molendijk Consultants maakt het mogelijk oplossingen te vinden voor de drie belangrijkste uitdagingen bij elk transformatieproces:

DUIDELIJKE DOELEN
Het begint met het helder definiëren van een gemeenschappelijk doel dat past bij de missie van de organisatie. Het echte werk zit hem in het vertalen van deze grote doelen naar concrete, haalbare acties – het omzetten van visie naar daadwerkelijke stappen.

AANPASSINGSVERMOGEN EN BESLUITVAARDIGHEID
Tijdens transformaties wordt elke organisatie wel een keer verrast. Of het nu gaat om ICT-leveranciers die dingen veranderen, nieuwe behoeften vanuit het team, of veranderende databehoeften. Daarom is het cruciaal om flexibel te zijn en snel te kunnen schakelen, om zo het oorspronkelijke doel niet uit het oog te verliezen.

ORGANISATIE BETROKKEN KRIJGEN EN HOUDEN
Misschien wel de grootste uitdaging is ervoor zorgen dat iedereen aan boord is. Dit gaat verder dan alleen informeren. Hoe zorg je ervoor dat iedereen voorbereid is, betrokken blijft en digitaal up-to-date is tijdens de transformatie?

Dit doormiddel van de digitale expeditie, dit is een beproefde aanpak die woningcorporaties regie geeft op hun digitale transitie.

De digitale expeditie helpt met de volgende kernvragen:
- Hoe bepaal ik mijn hogere doel, de stip óver de horizon?
- Hoe neem ik mijn mensen op een goede manier mee in deze transitie?
- Hoe gids ik mijn organisatie daarnaartoe?

Nadat we het gezamenlijke doel hebben bepaald creëren we samen een verhaallijn die we gebruiken tijdens het traject. Door middel van werksessies en met behulp van de laatste A.I. tools zorgen we voor sterk betrokken en verbonden medewerkers.

Gedurende de expeditie, willen we dat onze klanten professionele regie ervaren tijdens de uitvoering. Dat directie en management de rust en het vertrouwen hebben om noodzakelijke beslissingen te nemen. Dat I&A medewerkers en de mensen op de werkvloer zich verbonden voelen met het eindresultaat.

Zodat ze hun digitale transformatie met succes kunnen realiseren, en kunnen focussen op het realiseren van hun organisatiedoelen en hun maatschappelijke opdracht. Dit garandeert de gewenste business impact en het bereidt de organisatie voor op de toekomst.

Bel ons voor:
- Cloud ERP selectie & implementatie
- Cloudtransitie
- Datamanagement en data-driven organisaties
- ICT roadmap
- Privacy en (cyber) security
- Opstellen en samenbrengen visies
- Samenwerkingsverbanden

En meer!

Toekomstvisie

Dagelijks wordt er hard gewerkt aan het DNA van Wieck Molendijk consultants. Dit doen wij vanuit ons zelfontwikkelde waardenkompas. In dit kompas staan de kernwaardes die wij dagelijks nastreven:

1. Eigenaarschap: Verantwoordelijkheid nemen voor alles wat er om je heen gebeurt, oplossingen zoeken en leiden.
2. Regie: Het creëren van overzicht, inzicht en regie. Dit betekent regie voor jezelf, maar vooral ook voor de klant in zijn digitale expeditie.
3. Samen groeien: Als het individu groeit, groeit het grotere geheel. Als we samen groeien bereiken we meer.
4. Persoonlijk: Oprecht contact met elkaar en de klant maken is belangrijk. Persoonlijk contact.
5. Resultaat+: Wij leveren resultaat, wij leveren snel en elke keer iets meer dan de klant verwacht.

Juist door deze kernwaardes na te streven willen wij ons onderscheiden. Dit onderscheid geeft ons de mogelijkheid om te groeien en te kunnen excelleren in ons vakgebied. Waardoor wij optimaal te werk kunnen gaan voor jullie!

Referenties

Wij werken samen aan mooie resultaten met o.a. Maaskoepel, Parteon, Vereniging Sociale Verhuurders Haaglanden, De Woningraat en Woonkracht10. Neem contact met ons op als je wilt weten wat Wieck Molendijk consultants voor jouw organisatie kan betekenen!

Bedrijfsprofiel

Wieck Molendijk consultants geeft woningcorporaties regie op hun digitale ambities. Zodat ze hun maatschappelijke opdracht optimaal kunnen vervullen: zorgen dat mensen goed, betaalbaar en duurzaam kunnen wonen.

Aantal medewerkers: 14
Aantal klanten in corporatiemarkt: 25
Actief in corporatiemarkt sinds: 2010

Contactgegevens

Wieck Molendijk consultants
Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam
010 307 63 29

koffie@wieckmolendijk.nl
https://www.wieckmolendijk.nl

Wieck Molendijk consultants in het nieuws