Wieck Molendijk consultants

Specialisatie

Wat wij zien
Voor een groeiende en professionaliserende organisatie is digitalisering onvermijdelijk. De aanpak en risico’s van de onvermijdelijke digitale expedities die hiervan het gevolg zijn, zijn vooraf veelal onbekend of moeilijk in te schatten. Bij deze gevolgen heeft de digitale expeditie een potentieel grote impact, positief of negatief, op het toekomstige succes van de organisatie en de mensen die er werken.

Wat wij willen
Wij willen dat onze klanten goed voorbereid starten aan hun digitale expeditie. Dat ze professionele regie ervaren tijdens de uitvoering. Dat ze het overzicht, de inzichten, de rust en het vertrouwen hebben om de juiste beslissingen te nemen. Zodat ze hun expeditie met succes kunnen realiseren. Wij willen de leiders in de digitale expedities van onze klanten zijn.

Wat wij doen
Wij gidsen onze klanten door hun expeditie heen met onze expertise en energie. Wij helpen onze klanten met het behalen van hun digitaliseringsdoelen en brengen vertrouwen en rust in de klantorganisatie. Met onze beproefde programma’s, gevuld met onze rijke ervaring, gaan we samen van overzicht via inzicht naar regie én relevante business impact voor onze klanten.

Waar je ons voor kan bellen?

- Cloud ERP selectie & implementatie
- Cloudtransitie
- Datamanagement en data-driven organisaties
- ICT roadmap
- Privacy en (cyber) security
- Opstellen en samenbrengen visies: ict, klant, cloud en data
- Samenwerkingsverbanden

Toekomstvisie

Dagelijks wordt er hard gewerkt aan het DNA van Wieck Molendijk consultants. Dit doen wij vanuit ons zelfontwikkelde waardenkompas. In dit kompas staan de kernwaardes die wij dagelijks nastreven:

1. Eigenaarschap: Verantwoordelijkheid nemen voor alles wat er om je heen gebeurt, oplossingen zoeken en leiden.
2. Regie: Het creëren van overzicht, inzicht en regie. Dit betekent regie voor jezelf, maar vooral ook voor de klant in zijn digitale expeditie.
3. Samen groeien: Als het individu groeit, groeit het grotere geheel. Als we samen groeien bereiken we meer.
4. Persoonlijk: Oprecht contact met elkaar en de klant maken is belangrijk. Persoonlijk contact.
5. Resultaat+: Wij leveren resultaat, wij leveren snel en elke keer iets meer dan de klant verwacht.

Juist door deze kernwaardes na te streven willen wij ons onderscheiden. Dit onderscheid geeft ons de mogelijkheid om te groeien en te kunnen excelleren in ons vakgebied. Waardoor wij optimaal te werk kunnen gaan voor jullie!

Wil je meer weten? Bel ons op: 010-3076329 of mail: koffie@wieckmolendijk.nl

Referenties

Wij werken samen aan mooie resultaten met o.a. Maaskoepel, Parteon, Vereniging Sociale Verhuurders Haaglanden, De Woningraat en Woonkracht10. Neem contact met ons op als je wilt weten wat Wieck Molendijk consultants voor jouw organisatie kan betekenen!

Bedrijfsprofiel

“Wij creëren overzicht in complexe situaties en helpen woningcorporaties hun doelstellingen te bereiken door succesvolle ICT projecten af te ronden.” 

Bij Wieck Molendijk consultants geloven we in optimale groei waarbij de volledige potentie van ICT wordt benut. Met ons Windrichtingsmodel® verbinden wij de juiste vraagstukken en brengen problemen terug tot de essentie. Vanuit onze kennis en expertise functioneren we als partner bij diverse opdrachten. 

Onze ambitie is om jou meer controle te geven zodat jij betere resultaten behaald. Dat geeft ons voldoening en daar stappen we graag ons bed voor uit.


Aantal medewerkers: 5
Aantal klanten in corporatiemarkt: 13
Actief in corporatiemarkt sinds: 2010

Contactgegevens

Wieck Molendijk consultants
Olympiaweg 15d, 3118 JD Schiedam
010 307 63 29

koffie@wieckmolendijk.nl
https://www.wieckmolendijk.nl

Wieck Molendijk consultants in het nieuws