VVA-informatisering; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2014 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor VVA-informatisering.

Bedrijfsprofiel
VVA-informatisering is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau. We werken op het snijvlak van organisatie en ict. En spreken beide talen. We leveren informatiseringsdiensten met als doel een waardevolle bijdrage te leveren aan de bedrijfsdoelstellingen van onze relaties. VVA-informatisering kiest er bewust voor om werkzaamheden uitsluitend te verrichten bij organisaties met een sterke maatschappelijke verankering.

Aantal medewerkers: 10
Aantal klanten in corporatiemarkt: 50
Actief in corporatiemarkt sinds: 2007
Samenwerkingsovereenkomsten: Wij werken samen met netwerkpartners en woningcorporaties op innovatieve thema's

VVA-informatisering is in de corporatiemarkt actief met de diensten
Advies
Adviesbureau, Implementatieondersteuning & softwareacceptatie

Specialisatie
Bij VVA-informatisering werken projectleiders en adviseurs op het snijvlak van organisatie en ict. Wij helpen woningcorporaties bij het verbeteren van hun informatiehuishouding in uitdagende projecten.
De mensen van VVA-informatisering zijn uniek omdat ze naast projectleider ook adviseur zijn. We brengen projecten tot een goed einde én nemen een stevige portie inhoudelijke kennis mee.

Referenties
Onze klanten delen de wens tot vernieuwing. Of het nu gaat om een primair systeem, website, portalen, woonruimtebemiddeling, outsourcing, shared services center, informatiebeleid, digitale strategie of (SOA/ESB)-architectuurproject: steeds meer klanten weten ons te vinden!

Toekomstvisie
De inzet van automatisering is voor een efficiënte bedrijfsvoering noodzakelijk. Informatisering gaat verder en biedt meerwaarde voor de klant door optimale procesinrichting, applicatieondersteuning
en informatievoorziening.

Postadres
Postbus 834, 4600 AV, Bergen op Zoom
W www.vva-informatisering.nl
E info@vva-informatisering.nl

Bron:CorporatieGids2014