Vryleve, WBO Wonen en De Kernen met Itris het nieuwe jaar in

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Na implementaties variërend van ongeveer 4 tot 6 maanden zijn Woonstichting Vryleve (Lobith), Woonstichting De Kernen (Hedel) en WBO Wonen (Oldenzaal) vlak voor de kerstdagen live gegaan met Itris ViewPoint®.

De corporaties zijn geïmplementeerd op basis van de Itris Best Practice aanpak. Bij deze aanpak wordt ViewPoint werkend en ingericht klaargezet bij de start van de implementatie. Uitgangspunt van deze inrichting zijn CORA en bedrijfsprocessen van Itris klanten die al langer met ViewPoint werken. ViewPoint wordt direct gevuld met de gegevens uit het te vervangen systeem. Op basis van de best practice inrichting én de eigen corporatie gegevens vindt de verdere ‘inrichting-op-maat’ plaats, met daarbij veel aandacht voor de medewerkers. Resultaat; een beheerste, plezierige implementatie zonder onaangename verassingen achteraf.

Woonstichting Vryleve, WBO Wonen en Woonstichting De Kernen gaan met Itris het nieuwe jaar in, waarbij de vele mogelijkheden van Itris ViewPoint® verder worden ingericht, zoals webportalen, ketenintegratie en mobiel werken.

Bron: Itris