ViaData: De specialist in Fieldservice Management

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Al jaren levert ViaData de slimste plansoftware voor het managen van vastgoedonderhoud. Niet voor niets wordt een grote meerderheid van alle vhe’s onderhouden met behulp van onze oplossingen. Wij maken het verschil wanneer het gaat om belangrijke indicatoren als first-time-fix. Onze klanten zien ons als een typische sparringpartner wanneer het gaat om de inrichting van hun onderhoudsprocessen.

Meer dan alleen softwareleverancier
Dankzij onze jarenlange expertise op het gebied van fieldservice zorgen we – vóór, tijdens en na iedere implementatie – voor optimale begeleiding. Omdat we denken in oplossingen en snel kunnen schakelen, verloopt een implementatie zo snel als wenselijk voor uw organisatie. Zeker wanneer het gaat om de inrichting van hun serviceprocessen, waarderen klanten de mogelijkheid om met onze consultants te kunnen klankborden.

Excellente dienstverlening
ViaData helpt haar klanten te excel leren in service en onderhoud. We doen dat door écht te begrijpen waar uw organisatie naar op zoek is en ‘de vraag achter de vraag’ boven water te krijgen. Sommige medewerkers van ViaData hebben ervaring met zowel de consultancy- als de ontwikkelingskant van onze oplossingen. Hierdoor begrijpen ze uw pr oces als geen ander en zijn ze in staat om specifieke behoeften te vertalen naar nieuwe oplossingen.

Rapportage & BI
Bij het uitvoeren van dagelijks onderhoud wordt een schat aan data vergaard, doordat tientallen tot honderden werkbonnen per week worden afgehandeld. Benieuwd wat u concr eet kunt doen met al deze informatie en hoe het u helpt bij het leveren van de best mogel ijke service? Het door ViaData ontwikkelde business intelligence dashboard stelt onze klanten in staat om betere besluiten te nemen op basis van relevante data. Onze consultants helpen bij het inrichten van d it dashboard, zodat de belangrijkste stuurinformatie op een overzichtelijke manier boven water komt.

Mogelijkheden
Met de oplossingen van ViaData voor vastgoedonderhoud bent u in staat nóg beter e service te verlenen aan uw klanten. Dankzij overzicht in uw workflow zijn binnen- en buitendienst beter op elkaar afgestemd, wat ten goede komt aan het r endement van uw serviceorganisatie. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bron: CorporatieGids 2019 | Foto: ViaData