Valid gaat partnerovereenkomst aan met TimeXtender

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Valid en TimeXtender zijn een partnerovereenkomst aangegaan. Het partnership stelt Valid in staat om haar klanten te voorzien van de datamanagement automation-oplossing van TimeXtender. TimeXtender biedt high-performance datamanagement functionaliteit met een hoge graad van automatisering. Dit zorgt ervoor dat de ontwikkeling en implementatie van bijvoorbeeld een datawarehouse-omgeving aanzienlijk sneller en efficiënter verloopt.

Frank Maes, Directeur Digital Business bij Valid zegt het volgende over de partnerovereenkomst: “Een state-of-the-art oplossing als die van TimeXtender sluit perfect aan op onze belofte en passie; waarde uit data halen. Het versnelt het proces om datamanagement op te tuigen bij onze klanten enorm, wat resulteert in een kortere time-to-market. De kostenbesparing, die gepaard gaat met eenvoudiger beheer, heeft uiteraard een positieve invloed op de business case van onze klanten. Wellicht nog belangrijker; een betrouwbare en flexibele datamanagement-omgeving is een must om aan de slag te gaan met geavanceerde data-vraagstukken, denk aan zaken als AI en IoT.

Daar komt nog bij dat TimeXtender, net als wij, partner zijn van Microsoft. We focussen ons natuurlijk meer en meer op de Cloud en “van huis uit” zijn we Microsoft-minded, dus de integratie tussen TimeXtender en Azure is een goede match.

Over TimeXtender
TimeXtender geeft klanten direct toegang tot alle bedrijfsdata, waardoor men in staat is om kwalitatieve besluiten te nemen op basis van verstand, gevoel én data. Wij doen dit om één simpele reden; omdat tijd van belang is. TimeXtender, een Microsoft Gold gecertificeerde partner, bedient haar 3.000+ klanten in het midden- en topsegment, middels een wereldwijd netwerk van partners. TimeXtender is in 2006 opgericht, met hoofdkantoren in Denemarken en de Verenigde Staten en regionale kantoren verspreid over de wereld.

Bron: Valid, Foto: Valid