Valid

Korte productbeschrijving

Valid is dé ICT-consultancy die middelgrote organisaties op een innovatieve en persoonlijke manier helpt bij het verbeteren en optimaliseren van IT en het innoveren en digitaliseren van de business. Valid richt zich primair op vier sectoren, waaronder de woningcorporatiesector. Valid biedt een breed scala aan expertise, gericht op:

- Datagedreven werken en data platformen
- Outsourcing services
- IT-infrastructuur consultancy
- Projectmanagement en Agile werken
- Business Innovation

Vanuit Valid ondersteunen wij meerdere woningcorporaties in de vorm van outsourcing van de IT-infrastructuur en werkplekken, en het maximaliseren van waarde halen uit data. Op het vlak van datagedreven werken en dataplatformen positioneert Valid zich richting woningcorporaties als onafhankelijke System Integrator en expert om samen met de klant een toekomstbestendig dataplatform te creëren, gebruik makende van het reeds aanwezige ERP-systeem met flexibele ontsluiting van de vele informatiebronnen.

Valid werkt nauw samen met Microsoft en heeft op zowel het data- als infrastructuurdomein en softwareontwikkeling de status Gold Partner.

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • Cloud

Platform gebaseerd op:

  • Microsoft

Toekomstvisie

De woningcorporaties staan voor grote maatschappelijke opgaven. Een goede en toekomstvaste IT-omgeving is een absolute voorwaarde voor woningcorporaties om deze opgaven doeltreffend, efficiënt en klantgericht te volbrengen. Datagedreven werken is belangrijk en zal de komende jaren alsmaar belangrijker worden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden die Artificial Intelligence nu al biedt en in de snelle ontwikkeling hiervan. Het is zaak om je hier als woningcorporatie op voor te bereiden, bijvoorbeeld door te zorgen voor een goede opbouw van historie van data. Woningcorporaties zullen meer en meer gaan beschikken over een dataplatform waarin data uit vele interne- en externe databronnen ontsloten kan worden. Hierin zijn vele keuzes te maken. Valid ondersteunt woningcorporaties bij het maken van de juiste keuzes en het implementeren van de benodigde oplossing. Hierbij is het zaak maximaal gebruik van de mogelijkheden van het aanwezige ERP-systeem, aangevuld met ontsluiting van andere binnen woningcorporaties gebruikte databronnen en te zorgen voor maximale flexibiliteit in benodigde rapportage. Uiteraard dient het geheel te voldoen aan de CORA/VERA standaarden.

Referenties

Valid is een customer intimacy bedrijf pur sang. De ambities en uitdagingen van jouw organisatie staan bij ons centraal. Het gaat ons om de beste oplossing voor jouw specifieke situatie. Wij helpen onder andere Wonen Zuid, Woonpunt, Mozaïek Wonen en ZOwonen continu voorop te blijven lopen.

Bedrijfsprofiel

Sinds 1999 werken wij samen met organisaties aan het verbeteren en optimaliseren van IT en innoveren van de business, op een innovatieve en persoonlijke manier. Zo doen wij er alles aan om jouw ambitieuze doelstellingen te realiseren. Valid’s motto is Stay Ahead: we helpen onze klanten hun doelen bereiken door de inzet van ICT. Dit doen wij met onze 300 professionals verspreid over ons hoofdkantoor in Eindhoven en vestiging in Maastricht en dankzij onze dienstverlening op het gebied van hybride cloud, moderne werkplek, data-gedreven business en innovatieve applicaties.

Aantal medewerkers: 300
Aantal klanten in corporatiemarkt: 4
Actief in corporatiemarkt sinds: 2013

Contactgegevens

Valid
Flight Forum 565, 5657 DR Eindhoven
088 900 95 00

marketing@valid.nl
https://www.valid.nl

Valid in het nieuws