Thuisvester gaat haar digitale dienstverlening vergroten met totaaloplossing van Zig

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Thuisvester kiest voor de totaaloplossing van Zig Websoftware! De totaaloplossing gaat Thuisvester helpen om haar digitale dienstverlening waarin de klant centraal staat te vergroten.

Thuisvester heeft ervoor gekozen een totaaloplossing, bestaande uit een responsive website, een klantportaal en een klantvolgsysteem/kennisbank, door Zig Websoftware te laten realiseren.

Met de totaaloplossing kunnen huurders sneller en efficiënter worden geholpen en zijn zij in staat zelf meer online te regelen met de zelfservice omgeving. Uitgangspunt voor zelfservice is volledige automatisering naar het voorbeeld van bijvoorbeeld DUWO. Een voorbeeld hiervan is de digitale contractondertekening, waar de afhandeling volledig digitaal plaats vindt. De totaaloplossing wordt volledig geïntegreerd met Empire R14.

' We zochten een partij die denkt vanuit de klanten'

‘We zochten een leverancier die met ons meedenkt en ons begeleidt bij het neerzetten van een klantcontactorganisatie. Maar vooral een partij die denkt vanuit de klanten: onze huurders en woningzoekenden. Want voor hen willen we onze dienstverlening verbeteren. We denken de juiste leverancier te hebben gevonden in Zig Websoftware en hebben er veel zin om samen een mooi resultaat neer te zetten!’, aldus Petra Ketelaars, adviseur communicatie bij Thuisvester.

Bron: Zig Websoftware

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Zig Websoftware in de CorporatieGids 2014 te bekijken.