Tevreden geluiden na implementatie Connect-It bij deltaWonen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Na een implementatietraject van negen maanden is op maandag 25 juni de Connect-It plansoftware van ViaData Mobile Solutions live gegaan bij woningcorporatie deltaWonen. Het traject liep gelijktijdig met de implementatie van ERP-softwarepakket Empire van cegeka-dsa. 

Nauw betrokken bij de implementatie was André Sprekreijse, Planner Technische Dienst bij deltaWonen. Hij is zeer te spreken over de eerste ervaringen met de plansoftware. “Het werkt bijzonder gebruiksvriendelijk, stabiel en sluit goed aan bij waar we als organisatie naartoe willen. Een belangrijke vooruitgang ten opzichte van de oude situatie is bijvoorbeeld dat we de mogelijkheid hebben om een magazijnbestelling te kunnen volgen. Wij zijn absoluut tevreden”.

Over deltaWonen
Woningcorporatie deltaWonen verhuurt en onderhoudt zo'n 15.000 sociale huurwoningen in de gemeenten Zwolle, Kampen en Oldebroek. Om te zorgen dat huurders zich thuis voelen, staat duurzaamheid centraal bij alles wat de corporatie doet. Bij de organisatie werken ruim 20 vaklieden, die sinds vorige maand de Mobiele App Connect-It van ViaData Mobile Solutions gebruiken.

Bron: ViaData Mobile Solutions | Foto: ViaData Mobile Solutions