Strategische partnership PCA Mobile en RGS+

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

RGS+ en PCA Mobile kondigen een samenwerking aan. Met de strategische samenwerking bundelen beide softwarebedrijven hun expertise op het gebied van vastgoedonderhoud. Met de samenwerking wordt het meerjarenonderhoud gecombineerd met operationele planning. De huurders kunnen geïnformeerd worden over deze werkzaamheden.

Beide partijen vereenvoudigen processen met hun IT-oplossingen en genereren waardevolle data voor organisaties. RGS +, oftewel Resultaat Gericht Samenwerken werkt, net zoals PCA Mobile, vanuit de cloud. Beide partijen worden gedreven door de honger naar innovatie en in alle eerlijkheid iets willen bijdragen aan het succes van de klant. De visie van RGS+ is het geloof dat een moderne manier van samenwerking op basis van prijs en prestatie zorgt voor kwalitatief beter en goedkoper onderhoud. Het uitgangspunt van PCA Mobile is het toevoegen van beheersing, kennis en waarde aan het proces.

De eerste stap die genomen wordt in het kader van de samenwerking, is de volledige nieuwbouw van de RGS+ applicatie door het development team van PCA Mobile. Het ontwerp van de nieuwe versie komt van RGS+ en is gebaseerd op de input van jarenlange gebruikerservaring. PCA Mobile voegt dit samen met de bewezen ervaring op het gebied van cloudsoftware. Dat beide pakketten dezelfde taal spreken en dus naadloos met elkaar kunnen integreren, spreekt voor zich.

Dankzij de samenwerking kunnen vastgoedeigenaren onderhoudsscenario’s vaststellen en vervolgens het gegenereerde werk digitaal uitbesteden. Dit betekent dat de vastgoedeigenaren beschikken over de meest actuele informatie van de planning én uitvoering van het uitbestede werk. Dit kan op passende wijze middels een klantportaal gedeeld worden met de huurder.

RGS+ voegt bij de belofte van PCA Mobile ‘Slimmer, Beter, Sneller’ het kernwoord ‘Overzichtelijk voor iedereen’ toe. Een prachtige samenwerking. Benieuwd naar ons partnership? Wij presenteren ons gezamenlijk bij stand 20 op Corporatieplein 2017. Kom langs, zodat wij u meer kunnen vertellen.

Bron: PCA Mobile

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van PCA Mobile in de CorporatieGids 2017 te bekijken.