SmartR: Corporaties SlimmR laten groeien

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Als woningcorporatie ben je continu in ontwikkeling. Maar hoe krijg je inzicht in waar je precies staat en wat de stappen zijn om gericht en écht te verbeteren? SmartR helpt corporaties hierbij met hun SmartRscan® en vertelt hier op 12 september meer over tijdens CorporatiePlein. Voorafgaand aan de beurs spraken wij alvast met Rico Leemreijze, oprichter en eigenaar.

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?
SmartR ondersteunt woningcorporaties al bijna tien jaar met het SlimmR organiseren van haar organisatie. Met alle ervaringen die wij hebben opgedaan, hebben wij een SmartRscan® ontwikkeld waarmee wij woningcorporaties kunnen scannen en vervolgens een beoordeling kunnen geven op de lat van SlimmR organiseren. Met deze beoordeling kunnen woningcorporaties SlimmR groeien. Bij ons staat de vraag centraal; hoe slim is jouw woningcorporatie?

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Na de beoordeling, begint het werk natuurlijk pas echt. De SmartRscan® laat zien waar de woningcorporatie op de lat van SlimmR organiseren staat. Op de geijkte thema’s Wonen, Vastgoed en Informatisering & Digitalisering krijgen zij een ranking én uiteraard een groeiplan van ons. Een plan dat zij zelf verder kunnen brengen of met ondersteuning van SmartR. Wij noemen dit SlimmR groeien, want alleen met een plan kom je er niet. De executie van het plan en het betrekken van de mensen binnen de corporatie; daar ligt de kracht van SmartR.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Wij scannen, maken een plan én begeleiden het executie- en adoptietraject, met het uiteindelijke doel de corporatie helpen zichzelf SlimmR te organiseren en te laten groeien! Dat is waar wij goed in zijn en energie van krijgen.

Zoals men van ons gewend is, hebben we tijdens CorporatiePlein een mooie actie voor de bezoekers bedacht. Wij nemen onze bekende Smartie-automaat mee en bezoekers kunnen raden hoeveel Smarties er in een automaat zitten. Degene die dit raadt, danwel het dichtstbij zit, mag de gevulde automaat een maand lang bij de corporatie in huis hebben én wint een gratis SmartRscan®!

SmartR is op CorporatiePlein te vinden op stand 40.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: SmartR