SmartR

Specialisatie

SmartR is dé businesspartner van de corporatie. Wij helpen de corporatie bij het bepalen en bereiken van ambities en doelen. Operationaliseren van strategie en beleid en het creëren van een slimme organisatie zit ons in het bloed. Optimaal digitaal en menselijk kapitaal zijn prominente speerpunten in het slimmer organiseren. Corporaties die ambitie hebben om slimmer te organiseren en juist structureel willen verbeteren zijn bij SmartR aan het juiste adres. Wij brengen een gezonde dosis implementatiekracht mee! Bijvoorbeeld op het gebied van:

  • Digitale dienstverlening
  • Zaakgericht werken
  • I&A strategie
  • Implementatietrajecten primair systeem
  • Organisatie verandertrajecten
  • Resultaatgericht onderhoud
  • Functionele ICT ondersteuning
  • Privacy & informatiebeveiliging


Wij staan voor een aanpak waarin de facetten mens en organisatie een plek krijgen. In de samenhang van een ‘harde’ en ‘zachte’ pijler wordt het beste resultaat en juist ook een blijvend resultaat gerealiseerd. Wij ondersteunen u met uitstekend projectleiderschap en brengen een flinke portie businesskennis en inspirerende oplossingen mee. De laagdrempelige en levendige aanpak maakt dat uw organisatie probleemloos instapt en enthousiast meedoet. Kortom wij helpen u slimmer organiseren.

Toekomstvisie

De verdergaande digitalisering, de technologische ontwikkelingen en de veranderende manier van samenwerken met huurders en stakeholders vragen meer en meer om integrale oplossingen (hard en zacht). Businessmodellen, uw manier van werken of de organisatiestructuur veranderen steeds sneller. Daarnaast draagt ook de veranderende wetgeving en een toenemende verantwoordingsdruk bij aan het dynamische speelveld van de corporatie. Dit alles vraagt om échte oplossingen! Wij geloven in slanke en wendbare organisaties die met een slimme inrichting hun klanten naar vol le tevredenheid bedienen. Resultaatgerichte corporaties, die sterk staan in het heden en meebewegen met de ontwikkelingen. Wij geloven in mensen die met lol en lef ambitieuze resultaten willen bereiken.

“Kennis is macht, maar ent housiasme zet écht wat in gang!”

Bedrijfsprofiel

Wij opereren dagelijks in het speelveld van mensen, processen en systemen. SmartR is dé businesspartner van de corporatie. Wij helpen de corporatie bij het bepalen en/of bereiken van haar ambities en doelen. Operationaliseren van strategie en beleid, plus het creëren van een slimme organisatie, is waar wij samen met u voor gaan. 

We zijn ontstaan vanuit de corporatiesector en zijn daar nu volop in actie. Onze aanpak combineren wij met onze kernwaarden: ambitie, lol, lef en resultaat! We zijn een divers team met brede kennis en competenties. Wat ons bindt is de gezamenlijke ambitie om écht het verschil te maken. We denken mee en pakken aan! We houden niet op bij adviseren, maar werken mee aan het resultaat en staan daar voor in. Wij leveren implementatiekracht op alle niveaus. Wij worden door onze opdrachtgevers gewaardeerd om onze kennis en aanpak.


Aantal medewerkers: 10-15
Aantal klanten in corporatiemarkt: 30
Actief in corporatiemarkt sinds: 2015

Contactgegevens

SmartR
Korte Ennestraat 3, 7439 AC Steenenkamer (Deventer)
085 0250850

info@smartr.nl
https://www.smartr.nl

SmartR in het nieuws