SmartDocuments; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2013 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor SmartDocuments.

Bedrijfsprofiel
SmartDocuments Nederland bestaat sinds 1994 en is marktleider op het gebied van documentcreatie en outputmanagement. Ruim 250 klanten en 250.000 gebruikers ervaren dagelijks de voordelen die SmartDocuments organisaties te bieden heeft.

Aantal medewerkers: 30
Aantal klanten in corporatiemarkt: 11
Actief in corporatiemarkt sinds: 2004
Gebruikersvereniging: Beingsmart
Samenwerkingsovereenkomsten: Samenwerking/integratie met DisKis (Cegeka), E-Content (Van Dinther), CORSA (BCT) EworX/ShareworX (SquareDMS), MPM (NCCW) SGltobias(SGlautomatisering), Empire (DSA•VISION).

SmartDocuments is in de corporatiemarkt actief met de diensten
ECM
Documentcreatie

Specificaties
P
latform gebaseerd op:
Java - VB6 / .NET.

Korte productbeschrijving
SmartDocuments is de softwareoplossing op het gebied van documentcreatie en outputmanagement. Wij richten ons op het optimaliseren van uw bedrijfscorrespondentie. Met SmartDocuments werkt u sneller, consistenter én u bespaart kosten.

Referenties
SmartDocuments wordt i.c.m. ERP/DMS-systemen gebruikt bij o.a. Woonstad Rotterdam, Trivire, Woonbedrijf Eindhoven, Mooiland Maasland, HW Wonen, Woonplus Schiedam, Wonen Zuid.

Toekomstvisie
Met behulp van de huidige en nieuwe SmartDocuments- technologie kunt u sneller en efficiënter documenten maken, tijd besparen op opslag van documenten, de kwaliteit van uw uitgaande documenten verbeteren, uw documenten centraal beheren en uw totale documentproces beter beheersen.

Bezoek/postadres
Keulenstraat 7b, 7418 ET Deventer
T 0570 67 24 64
W www.smartdocuments.nl
E info@smartdocuments.nl

Bron: CorporatieGids 2013