SmartDocuments en Bright Answers bundelen hun krachten

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

SmartDocuments en softwareleverancier Bright Answers gaan een intensieve samenwerking aan. Vanaf heden is SmartDocuments ook geïntegreerd in de online omgeving van Bright Answers: KlantVenster Online. Op deze manier bieden de softwareleveranciers samen een mooi totaalpakket voor de woningcorporatiebranche.

Passend binnen de partnerstrategie van SmartDocuments is onlangs besloten dat SmartDocuments en Bright Answers de diensten en gezamenlijke ervaring in de woningcorporatiebranche gaan combineren. Het doel: een totaalpakket creëren dat de digitalisering van werk- en klantprocessen voor woningcorporaties eenvoudiger maakt. De documentcreatiesoftware van SmartDocuments is een perfecte aanvulling op de online omgeving van Bright Answers.

Bright Answers levert software aan huurders en verhuurders. Ruim 100 woningcorporaties hebben hun werk- en klantprocessen inmiddels gedigitaliseerd met behulp van deze software. Recent is SmartDocuments ook geïntegreerd in Klantvenster Online van Bright Answers: de omgeving die bestaat uit o.a. DMS, websites, portalen en apps. Met de integratie van SmartDocuments in KlantVenster Online biedt Bright Answers woningcorporaties de mogelijkheid om binnen hun portalen of DMS geautomatiseerde en gepersonaliseerde documenten te creëren. Het resultaat: medewerkers kunnen nog sneller en efficiënter taken afhandelen, volgens de door de corporatie vastgestelde kwaliteitseisen. Dit alles met uniformiteit en een sterk verkleinde foutmarge tot gevolg.

Over Bright Answers
De oplossingen van Bright Answers maken het mogelijk voor woningcorporaties om klant- en werkprocessen te automatiseren en digitaliseren. Met KlantVenster Online maken zij informatie voor huurders, medewerkers en partners altijd en overal toegankelijk.

Bron: SmartDocuments, Foto: SmartDocuments