SmartDocuments

Korte productbeschrijving

SmartDocuments is de applicatie voor documentautomatisering, huisstijlbeheer, template management en documentcreatie. Het is één platform waarmee communicatie, op basis van sjablonen, zelf is in te richten zonder programmeerkennis. Enkele mogelijkheden: tussentijds opslaan, samenwerken aan documenten, batch aanmaak van bijv. persoonlijke huurdersbrieven, e-forms voor het invullen van elektronische formulieren op de website en een module voor een digitale handtekening.

Wij zijn dé documentgenerator voor de hele organisatie bij het maken en gebruiken van bedrijfsdocumenten in uniforme huisstijl met de juiste inhoud. Met het vraag- en antwoordscherm maken werknemers in enkele klikken standaarddocumenten, zoals bewonersbrieven en huurcontracten. Werk zaakgericht met SmartDocuments en gebruik gegevens van centrale informatiesystemen in documenten. Wij bieden integraties met diverse ERP-, CRM- en DMS-systemen.

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • In huis/lokaal
  • SaaS
  • Cloud

Platform gebaseerd op:

  • Microsoft

Toekomstvisie

Online (samen)werken begint bij steeds meer organisaties noodzaak te worden. SmartDocuments ontwikkelt daarom alleen nog maar voor de Web versie en andere online innovatieve oplossingen. Zo blijven wij voorop lopen met documentcreatie, huisstijlautomatisering, template management en meer. Door onze internationale groei kunnen wij breder denken dan alleen de Nederlandse markt. Dit zorgt ervoor dat wij handige technieken en invloeden vanuit meerdere landen toepassen op onze software om zo de software nog slimmer te maken.

Onze visie en doel is om documentcreatie volledig te automatiseren.

Referenties

SmartDocuments wordt in combinatie met diverse CRM, ERP en DMS systemen gebruikt bij onder andere: HW wonen, Mooiland, Staedion, Trivire, Wonen Zuid en Woonbron.

Samenwerkingsovereenkomst(en): Infosupport (Datarotonde), Aareon, Cegeka-dsa, Centric, BCT, NCCW, SAP, Van Dinther, Bright Answers, Itris, Postex, GreenValley en Evidos.

Bedrijfsprofiel

SmartDocuments is ruim 26 jaar dé specialist op het gebied van software voor template management, huisstijlautomatisering en documentcreatie. Onze gebruikersgroep is een breed scala aan organisaties, zoals woningcorporaties, ministeries, provincies, zorginstanties, gemeenten en multinationals. Innovatieve software en vakkundige consultants helpen u bij een succesvolle introductie van SmartDocuments. Wij werken samen met onze klanten om bijvoorbeeld bestaande informatie uit informatiesystemen in documenten op te nemen. Zo kan uw hele organisatie correct, eenvoudig en snel documenten maken.

Aantal medewerkers: 40
Aantal klanten in corporatiemarkt: 6
Actief in corporatiemarkt sinds: 2005
Gebruikersvereniging: BeingSmart | www.beingsmart.nl

Contactgegevens

SmartDocuments
Keulenstraat 7b, 7418 ET, Deventer
0570 67 24 64

info@smartdocuments.nl
https://www.smartdocuments.com/nl/

SmartDocuments in het nieuws