SmartDocuments: De oplossing voor een wildgroei aan documenten

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Corporaties maken, ontvangen en beheren steeds meer documenten. Documenten die je het liefst zo efficiënt mogelijk wilt creëren. Hoe doe je dat op zo’n manier dat je grip krijgt op de wildgroei aan documenten? SmartDocuments vertelt er op 12 september meer over tijdens CorporatiePlein, en wij spraken daar alvast over met Salesmanager Björn Tempelman.

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?
Tijdens CorporatiePlein 2024 ontdek je op onze stand hoe je als woningcorporatie efficiënt documenten kunt creëren. We zijn benieuwd naar jouw werkwijze: hoe ga je om met de documentstromen binnen je organisatie en wat kan SmartDocuments daarin betekenen?

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Verschillende woningcorporaties werken al met SmartDocuments. Met onze software kunnen ze complexe documenten die horen bij het verhuurmutatieproces eenvoudig aanmaken en versturen. SmartDocuments draagt bij aan zowel personalisatie als automatisering van documenten, dat is het mooie; je hoeft niet in te leveren op personalisatie van brieven aan huurders terwijl je wel een flinke efficiëntieslag kunt maken in automatisering. Dat gaat van de aanmaak van je document tot aan de opslag ervan, beheer van gebruikers en het ophalen van gegevens. Zo bieden we een oplossing voor de wildgroei aan documenten in je organisatie. Met deze werkwijze bereik je ook nog eens een uniforme uitstraling en sterke merkidentiteit in alle documenten. Het is daarbij mogelijk om met onze documentsjablonen digitaal toegankelijke documenten te genereren, zodat je iedere huurder kunt bedienen.

Ook kun je meer leren over onze integraties met de IT-systemen binnen jouw organisatie, zoals het DMS, ECM- of ERP-systeem waar je mee werkt. Hiermee kunnen we nog meer automatisering en daarmee meer efficiëntie bieden. Zo worden met één druk op de knop documenten verzonden naar duizenden huurders tegelijk.

Nieuw dit jaar is onze functionaliteit Anonimiseren, waarmee je (persoons)gegevens in documenten kunt verbergen. We hebben er hierbij op gelet dat het geanonimiseerde document ook een toegankelijk document blijft, als hij dit voor het anonimiseren ook al was. In een demo laten we je graag zien hoe deze functionaliteit werkt.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Met SmartDocuments kunnen woningcorporaties documentcreatie en sjabloonbeheer automatiseren. Creëer dus eenvoudig en snel automatisch ingevulde documenten met slimme sjablonen, voer aanpassingen hierin snel door en bereik een uniforme uitstraling en consistente communicatie door altijd te werken met juiste gegevens, huisstijl en bijlages. Zelf ervaren? Kom dan zeker langs op onze stand.

SmartDocuments is op CorporatiePlein te vinden op stand 8.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: SmartDocuments