Signicat: Identiteitsoplossingen voor een vertrouwde digitale wereld

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Steeds meer corporatieprocessen vinden digitaal plaats, waaronder het digitaal ondertekenen van documenten. Wat is het voordeel hiervan en hoe regel je zo’n proces in? Signicat vertelt hier op 23 september meer over tijdens CorporatiePlein, en CorporatieGids.nl sprak daar alvast over met Jasper Mierop van Signicat.

Siginicat is Europees marktleider op het gebied van digitale identiteiten in de gehele customer journey, begint Jasper het gesprek. “Het hele proces van onboarding en veilige authenticatie tot digitaal ondertekenen helpen we te ondersteunen. Met ons Digital Identity-platform bedienen wij diverse klanten en sectoren, waaronder woningcorporaties, verzekeraars, de zorg en finance.”

Registratie van nieuwe gebruikers
Woningcorporaties kunnen de software gebruiken voor verschillende zaken, legt Jasper uit: “Denk aan de registratie van nieuwe gebruikers met geautomatiseerde identiteitschecks of het aanmelden bij een site, app of online omgeving met veilige logins. Maar ook aan het beheer van gebruikers, autorisaties en identiteiten op één plek en het sluiten van juridisch bindende overeenkomsten met elektronische identiteitsverificatie.”

Toegevoegde waarde
“De kwalitatieve oplossingen kenmerken zich door schaalbaarheid, flexibiliteit, tijd- en kostenbesparing en zijn van toegevoegde waarde voor alle stakeholders binnen de sector. Denk hierbij aan huurders, de interne organisatie, Raad van Bestuur, softwareleveranciers en externe partners. Tijdens de beurs vertellen we hier graag meer over en hebben we ook enkele demo’s paraat staan om de bovengenoemde oplossingen te kunnen laten zien.”

Signicat is te vinden op stand 30 op CorporatiePlein.

Aanmelden voor CorporatiePlein 2021 kan via deze link.

Bron: Signicat, Foto: Signicat