Samen Buurtmaken met Canio

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Canio is een onmisbare schakel bij HEEMwonen, waar hij sinds twee jaar de functie van Functioneel Beheerder vervult. Vanuit PWCo werkt Canio Carrus bij HEEMwonen en voelt hij zich volledig thuis in het I&A team. "Mijn rol als Functioneel Beheerder stelt mij in staat om rechtstreeks contact te hebben met de collega's die dagelijks met onze systemen werken, en ik doe mijn best om hun werkervaring te verbeteren," legt Canio uit.

Sinds zijn start bij HEEMwonen heeft Canio de organisatie en haar processen zien evolueren. Zijn achtergrond in data gecombineerd met zijn kennis van systemen zoals Empire, SharePoint en Teams, stelt hem in staat unieke oplossingen te bieden die essentieel zijn voor het functioneren van de organisatie. "Dit jaar is het alweer mijn tweede jaar hier en elke dag biedt nieuwe kansen en uitdagingen," zegt hij met een tevreden glimlach.

In zijn huidige rol is Canio verantwoordelijk voor het beheren en verbeteren van systemen, het digitaliseren van processen middels robotisering en het oplossen van storingen. "Het gaat daarbij om meer dan alleen techniek; het gaat om het ondersteunen van onze collega’s zodat zij zich kunnen richten op wat echt belangrijk is, in dit geval Samen Buurtmaken" verduidelijkt hij. Canio's werkdag omvat het werken aan verbeterprojecten op het gebied van digitalisering en daarnaast het oplossen van problemen die het werk van collega’s vergemakkelijken.

Er zijn natuurlijk uitdagingen, zoals het bijhouden van technologische ontwikkelingen op het gebied van robotisering en AI. "Het doel is altijd om collega’s optimaal te ondersteunen met onze systemen. Dat maakt mijn werk uitdagend, maar ook enorm waardevol."

Canio's inzet draagt ook bij aan de koers van HEEMwonen, 'Samen Buurtmaken'. "Door de digitalisering van processen kunnen mijn collega’s meer tijd besteden aan direct contact met onze bewoners, wat uiteindelijk bijdraagt aan een betere buurt," legt hij uit.

Als laatste deelt Canio ook nog een leuk moment bij HEEMwonen, dat was de release van een nieuwe versie van ons ERP op een zaterdag. "Het was geweldig om te zien hoe iedereen zich inzette en na afloop samenkwam om de succesvolle lancering te vieren. Dat toont de saamhorigheid binnen onze organisatie, zelfs in het weekend!" deelt Canio enthousiast.

Bron: PWCo, Foto: PWCo