Salesforce evenement voor woningcorporaties

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op donderdag 18 april keert de Salesforce World Tour terug naar Amsterdam, gehouden in EXPO Greater Amsterdam van 08:00 tot 18:00 uur.. Tijdens deze dag kun je de nieuwste productinnovaties op het platform ontdekken, inzicht krijgen in hoe technologie industrieën transformeert, oplossingen vinden voor uitdagingen en netwerken met duizenden inspirerende professionals uit ons ecosysteem en de Trailblazer-community. Het evenement is gratis en biedt een kans om in één dag op de hoogte te blijven.

Benieuwd naar Salesforce voor woningcorporaties?
Of je nu nieuw bent bij Salesforce of een langdurige klant, sluit je aan om de volledige kracht van CRM + AI + Data + Trust in actie te zien. Ontdek hoe de nieuwste innovaties op het Salesforce-platform kan gebruiken om je woningcorporatie toekomstbestendig te maken en de huurder centraal te zetten.

Leer van de besten
Deze dag staat in het teken van leren. Laat je inspireren door thought leaders die de wereld vormgeven. Hoor succesverhalen van klanten die je een blauwdruk geven om je woningcorporatie te transformeren. Verbind met branchegenoten en experts om te brainstormen, ideeën uit te wisselen en beste praktijken te delen.

Vind oplossingen
Ontdek hoe iedereen, van klantcontact, service, IT en data teams, slimmer kan werken en productiever kan zijn met verbonden data. Onze 360-oplossingen zijn de sleutel tot het leveren van gestroomlijnde processen en het oplossen van uitdagingen in alle sectoren inclusief woningcorporaties van alle groottes.

Zelfs als je nieuw bent bij Salesforce, is dit evenement voor jou!
Hoor inspirerende verhalen over het succes van onze klanten bij het stimuleren van groei en het transformeren van klantervaringen. Ontdek hoe je jouw klantcontact, service, IT en partner teams kunt versterken, zodat ze als één geheel vanaf elke locatie kunnen werken en je huurders, partners en stakeholders overal tevreden kunt houden.

Verbind op de Campground
Salesforce World Tour heeft altijd een bruisende Campground. Deze expo-ruimte zit vol met stands die de verschillende oplossingen voor elke rol en industrie presenteren. Praat met productexperts en neem deel aan live productdemonstraties. Maak gebruik van de talloze kansen om in contact te komen met collega’s en partners uit het ecosysteem, en heb plezier terwijl je bezig bent. De Salesforce World Tour is een ervaring zoals geen ander. 

De link naar het event is: https://www.salesforce.com/nl/events/amsterdam/

Bron: Salesforce, Foto: Salesforce