ProWonen live met Audition van Qonsio

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Ook ProWonen uit Borculo is voor het maken van haar jaarrekeningen overgegaan op de softwareoplossing Audition. Audition is de meest gebruikte tool voor woningcorporaties om een efficiënte en betrouwbare jaarrekening of periodieke rapportage op te stellen. Na een zorgvuldige inrichting bespaart de corporatie tijd en wordt een meer transparante en duidelijke jaarrekening gemaakt.

Itris Viewpoint
Met behulp van een eenvoudige ‘importwizard’ kunnen de financiële cijfers uit het primaire systeem van ProWonen (Itris Viewpoint) worden geïmporteerd in Audition. Met de standaardmodellen van Audition voldoet de corporatie aan de wet- en regelgeving. In plaats van knippen en plakken in Word en Excel kan men zich dus richten op andere taken. Naast het maken van jaarrekeningen is Audition ook zeer geschikt voor het maken van financiële perioderapportages en financiële rapportages voor belangrijke partijen zoals aandeelhouders en banken.

Samen met Audition gaat ProWonen gebruikmaken van de SBR-manager waarmee men de jaarrekening digitaal kan deponeren bij onder meer de Kamer van Koophandel.

Bron: Qonsio | Foto: ProWonen