Qonsio

Korte productbeschrijving

In control zijn over uw vastgoed vanuit een financieel perspectief is geen momentopname. De sector voor woningscorporaties heeft te maken met continue veranderende wet- en regelgeving en digitalisering van werkzaamheden. Transparantie in verantwoording, krapte op de woningmarkt en aangepaste bedrijfsvoering als gevolg van de Woningwet maakt de sector dynamisch. De actualiteit moet verklaard worden in een duidelijke jaarverslaglegging, maar corporaties moeten ook gereed zijn voor de toekomst. Bijvoorbeeld als gevolg van aanpassing van het woningbezit vanwege veranderende doelgroepsamenstelling, nieuwe waardering van het bezit en het inspelen op de financiële positie door te prognotiseren van uw verplichtingen in de nabije en verre toekomst. Kortom: Uitdagingen genoeg! Qonsío helpt woningcorporaties bij haar financiële en ondersteunende bedrijfsprocessen dankzij de inzet van toonaangevende oplossingen en door dienstverlening die het verschil maakt. Zo dragen wij bij aan een gezonde bedrijfsvoering van woningcorporaties. Qonsío biedt samen met sterke partners Ortec Finance en Unit4 ondermeer de volgende oplossingen: - WALS: Een strategische beleidsmodule waarmee de financiële status van uw huidige beleid kan worden gesimuleerd om vervolgens te worden afgezet tegen de diverse beleidsalternatieven die u heeft opgesteld. - Taxatie Management (TMS): Met dit systeem bent u volledig in control over het waarderingsproces van de marktwaarde in verhuurde staat - Audition: Hiermee stelt u efficiënt betrouwbare jaarrekeningen en periodieke rapportages op. U bespaart veel tijd en krijgt een meer transparante en duidelijke jaarrekening - SBR Manager: Met de SBR Manager dan kunt u uw publicatiestukken in XBRL-formaat genereren en (elektronisch) deponeren bij de Kamer van Koophandel. - HR & Salaris Gemak: Met deze oplossing worden uw salaris en HRM processen op een betrouwbare en gebruikersvriendelijke manier ondersteund. De oplossingen van Qonsío zijn toonaangevend en wij mogen ruim 55% van de woningcorporaties tot ons klantenbestand rekenen. Deze corporaties maken gebruik van de Qonsío oplossing in combinatie met alle in de markt aanwezige ERP oplossingen zoals Tobias/AX, Empire, SAP, Wocas, XBIS Online en Viewpoint.

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • SaaS
  • Cloud
  • Private cloud

Referenties

Ruim 180 corporaties maken gebruik van ons team van financiële experts. Qonsío groeit sterk. Met meer dan 40 jaar ervaring in volkshuisvesting en als onderdeel van Total Specific Solutions mogen we wel stellen dat we klanten echt optimaal kunnen bedienen.

Bedrijfsprofiel

Qonsío is een onafhankelijke leverancier van dienstverlening en software oplossingen, welke wij samen met onze partners Ortec Finance en Unit4 ontwikkelen. Met onder andere WALS, Taxatie Management Systeem (TMS), de jaarrekening oplossing Audition, Treasury, en HR & Salaris Gemak heeft Qonsío toonaangevende expertoplossingen voor Vastgoed, Finance en Control. De specifieke financiële oplossingen zijn complementair aan de relevante ERP-systemen in de woningcorporatiesector.


Aantal medewerkers: 20
Aantal klanten in corporatiemarkt: 180
Actief in corporatiemarkt sinds: 1978

Contactgegevens

Qonsio
Camerastraat 17, 1322 BB Almere
036 53 91 698

info@qonsio.nl
https://www.qonsio.nl

Qonsio in het nieuws