Provides rondt outsourcingstraject af

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Provides, een corporatie uit IJsselstein met circa 3.500 verhuureenheden heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan haar nieuwe huisvesting. Andersom heeft daarbij namens Provides het project geleid voor het outsourcen van haar servers en de ICT-ondersteuning, waarbij gelijktijdig een slag gemaakt is met informatiebeveiliging en privacy. Ter voorbereiding van het nieuwe “Provides” werken heeft Andersom tevens geadviseerd in het besluitvormingsproces voor de werkplekinrichting.

De outsourcing is geslaagd dankzij een nauwe samenwerking tussen de organisatie van Provides, NEH uit Leusden en Andersom. Het primaire systeem AX van Aareon, het DMS ShareWorX van Square, de Skype for Business telefooncentrale en circa 15 andere applicaties zijn gemigreerd en konden op de dag van verhuizing direct in gebruik worden genomen.

Het resultaat: alle medewerkers kunnen nu flexibel werken op een veilige manier. Op kantoor, vanaf thuis, op een thin client, een laptop of een ipad: alles behoort nu tot de mogelijkheden. Er is gekozen voor een hoge beveiligingsstandaard, waarbij eindgebruikers zo min mogelijk overlast ervaren van de maatregelen.

De komende maanden werkt Provides onder meer verder aan de voorbereidingen voor de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en het invullen van de I&A functie nieuwe stijl. Een mooie ontwikkeling voor de organisatie Provides.

Bron: Andersom

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Andersom te bekijken