Power BI workshop: Dashboard in a day

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Microsoft’s Power BI wordt steeds vaker genoemd als dé tool om je data op een zo krachtig mogelijke wijze te presenteren. Maar waar begin je? Hoe ontsluit je een databron en hoe transformeer je grafieken naar een fatsoenlijk, actie-gericht, dashboard?

Tijdens de Power BI Dashboard in a day sessie nemen Power BI Experts Joost Wijdeven en Tim Gitsels je mee in het creëren van een dashboard. Na een intro van alle basisfunctionaliteiten ga je, onder begeleiding, zelf aan de slag en heb je aan het eind van de dag kennis gemaakt met alle stappen die nodig zijn om een Power BI dashboard te ontwikkelen en te delen met stakeholders. 

Deze online sessie is kosteloos te volgen. Joost en Tim verzorgen een presentatie waarin je stap voor stap zelf een dashboard gaat ontwikkelen. Omdat je zelf aan de knoppen zit is het dus wel van belang dat je Power BI hebt geïnstalleerd op je computer.

Nog geen beschikking over Power BI? Geen zorgen, Power BI is gratis te downloaden via deze officiële Microsoft webpagina: https://powerbi.microsoft.com/nl-nl/downloads/. Ook na de sessie kun je dus gebruik blijven maken van Power BI.  

Klik hier voor meer info en direct inschrijven.

Bron: Valid, Foto: Valid