Postex: Optimaliseer klantcommunicatie met geavanceerde AI-technologie in één gebruiksvriendelijk platform

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningcorporaties willen op een goede, efficiënte en juiste manier communiceren met haar huurders. Een integrale werkwijze is daarbij onmisbaar. Postex vertelt op CorporatiePlein meer over hoe het organisaties hierbij ondersteunt met onder andere generatieve AI. Voorafgaand aan de beurs spraken wij daar alvast over met Salesmanager Social Housing Jos Kuipers.

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?
Op CorporatiePlein geeft Postex antwoord op de vraag hoe klantcommunicatie met generatieve AI een gestandaardiseerd onderdeel kan worden binnen de huidige processen. Het Postex-platform biedt de woningcorporatie een oplossing die naadloos kan worden geïntegreerd binnen het bestaande ERP-systeem van klanten. Dit stelt organisaties in staat om vanuit één platform efficiënt en effectief, op de gewenste wijze te communiceren met hun doelgroep. Het resultaat is dat huurders berichten en documenten op het juiste moment, op het juiste taalniveau en in de juiste vertaling ontvangen, met gepersonaliseerde vervolgacties die volledig op maat zijn gegenereerd. Dit leidt tot verbeterde efficiëntie, consistentie, effectiviteit in de communicatie en een hoge klanttevredenheid. Daarnaast worden alle relevante acties direct automatisch vastgelegd binnen de bronsystemen door middel van de aanwezige gestandaardiseerde koppelvlakken.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Bezoekers kunnen bij ons terecht voor vragen over digitale documentverwerking en het optimaliseren van communicatieprocessen door middel van een gestandaardiseerde oplossing, die in gebruik is bij meer dan 165 woningcorporaties binnen Nederland. Een recent voorbeeld is Lefier, een woningcorporatie met ruim 33.000 woningen in Groningen en Drenthe, die op basis van de gestandaardiseerde Postex-koppelvlakken in staat is geweest om binnen een aantal maanden zonder maatwerkondersteuning de communicatieprocessen te automatiseren. Als voordeel wordt de doorlopende werking van het Postex-platform en bijbehorende koppelvlakken bij interne migraties vaak benadrukt.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Wij kunnen een woningcorporatie echt helpen met oplossingen op het gebied van geautomatiseerde communicatie, waarbij er volledig gewerkt wordt met gestandaardiseerde en bewezen koppelvlakken die beschikbaar zijn voor alle binnen de sector bekende applicaties. Tevens bieden wij de corporatie de mogelijkheid om op het gewenste taalniveau en eventueel inclusief vertaling te communiceren met haar huurders. Compliance en met name informatiebeveiliging is en blijft een integraal onderdeel van ons platform. We bieden klanten zekerheid en inzage in de doorgevoerde maatregelen en laten dit doorlopend toetsen door een onafhankelijke auditor (Mazars).

Postex is op CorporatiePlein te vinden op stand 65.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Postex