Ponthus/PWCo: Optimaal gebruikmaken van digitale middelen met digitaal fitte medewerkers

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Om als woningcorporatie de digitale transformatie te kunnen omarmen, is het essentieel dat je beschikt over digitaal fitte medewerkers. Ponthus/PWCo helpt hierbij en vertelt daar op 12 september meer over tijdens CorporatiePlein. Wij spraken voorafgaand aan de vakbeurs daar alvast over met Account Manager Colin van Gulik.

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?
Tijdens CorporatiePlein staat de digitale transformatie van woningcorporaties centraal. Onze stand sluit daar perfect op aan. Zo zullen we veel aandacht schenken aan ons Digitaal Fit programma, waarmee we corporaties helpen optimaal gebruik te maken van de digitale middelen die tot hun beschikking staan. Daarnaast informeren we bezoekers graag over de mogelijkheden van Robotic Process Automation (RPA). Door slim te automatiseren kunnen namelijk veel repetitieve taken overgenomen worden door computersoftware. Dit geeft werknemers meer tijd om te focussen op taken die echte meerwaarde toevoegen aan uw organisatie en dienstverlening.

Ook staat ons populaire datasysteem Grip Op Uw Data, oftewel GOUD in de belangstelling. Dit systeem bestaat uit verschillende dashboards, gebaseerd op de belangrijkste KPI’s voor woningcorporaties. GOUD geeft inzicht in de processen binnen woningcorporaties. Het platform omvat een datakwaliteitsdashboard en zes standaard dashboards. Deze vormen de basis voor de zes volledig CORA-compliant rapportages en zijn opgebouwd volgens de VERA-architectuur. De rapportagetool RAPP sluit hier perfect op aan en implementeert het Three Lines Model in de processen van woningcorporaties. En natuurlijk lichten we graag onze verdere product- en dienstverlening toe.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Bezoekers kunnen bij ons terecht voor vragen over hoe ze hun organisatie digitaal fit kunnen krijgen en hun medewerkers digitaal vaardig. Wij hebben de tools en de kennis om te helpen grip te krijgen op data en processen te optimaliseren. Dashboarding is daarbij een belangrijk hulpmiddel. Tijd en data zijn goud waard. Ponthus/PWCo helpt woningcorporaties om de processen binnen hun organisatie, makkelijker, efficiënter en nauwkeuriger te maken.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Wij kunnen corporaties echt verder helpen om van datagedreven werken een realiteit te maken. Door inzage in data kan woningonderhoud efficiënter worden ingericht en kan er beter worden aangestuurd op KPI’s en PI’s. Onze specialisten hebben jarenlange ervaringen binnen de woningbranche en werken op het snijvlak van organisatie, processen en systemen. Dit betekent dat we niet alleen de tools leveren, maar ook de kennis om deze te implementeren en draagvlak te creëren op de werkvloer. Wij werken samen met woningcorporaties om hun organisatie beter te organiseren en werkprocessen te stroomlijnen.

Ponthus/PWCo is op CorporatiePlein te vinden op stand 49.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Ponthus/PWCo