Pentests.nl: Corporaties weerbaar maken tegen cyberaanvallen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Het besef dat corporaties interessante doelwitten zijn voor kwaadwillenden is inmiddels geland in de sector. Steeds meer corporaties besteden daarom veel aandacht aan cybersecurity. Maar hoe ga je met dit complexe thema aan de slag en zorg je ervoor dat je veilig bent en – in het geval van een aanval – weer snel op de been bent? Pentests.nl (Hackify) en Nerium vertellen hier op CorporatiePlein 2024 over en wij spraken alvast met Ethical Hacker Rick Verdoes.

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?
Tijdens CorporatiePlein 2024 staat bij ons één ding centraal: cybersecurity en het weerbaar maken van corporaties tegen cyberaanvallen. Pentests.nl (Hackify) en Nerium staan samen bij de stand. Pentests.nl (Hackify) kan de bezoekers meer vertellen over preventieve cybersecuritydiensten zoals pentesten, vulnerability scanning en phishing. Daarnaast kan Nerium bezoekers informeren over reactieve cybersecuritydiensten voor het geval een corporatie is of wordt gehackt. Denk hierbij aan diensten zoals Managed Detectie en Response (MDR) en Incident Respons (IR).

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Bezoekers kunnen bij ons terecht voor informatie over hoe ze hun corporatie cyberweerbaar kunnen maken en zichzelf kunnen beschermen tegen cyberaanvallen zoals ransomware.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Als cybersecurityexperts kunnen wij corporaties helpen zichzelf te beschermen tegen cyberaanvallen, zowel preventief als reactief.

Pentests.nl is op CorporatiePlein te vinden op stand 33.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Pentests.nl