PCA viert 25-jarig bestaan

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De liefde voor het vak is zo groot, dat de oprichters van PCA 25 jaar geleden Valentijnsdag kozen als dé dag voor de oprichting. Eigenaar Maurice Tijs lacht: “Om eerlijk te zijn speelde dat destijds geen rol. Dat de vonk met onze klanten al 25 jaar overslaat, maakt ons trots!” Connectifying noemen zij dat: “Door innig samen te werken bereiken we het beste resultaat.” 

PCA houdt haar klanten op koers, met vooruitstrevende oplossingen voor het faciliteren van een optimale planning en uitvoering van (mobiele) werkprocessen. De oplossingen vereenvoudigen processen en genereren waardevolle data op basis van innovatieve Cloud-technologie. De belofte van PCA uit zich in slimmer, beter en sneller!

Groei
Inmiddels bestaat het team uit ruim 25 medewerkers. “We ontwikkelen, implementeren, verkopen en supporten onze oplossingen in eigen huis, vanuit het Overijsselse Raalte,” legt commercieel manager Jurgen Reimert uit. “We bestieren de Nederlandse markt maar de afgelopen jaren hebben we onze vleugels ook in andere Europese landen mogen uitslaan.” Op de referentielijst prijken prachtige namen als de woningcorporaties Vestia en Ymere, liftenproducent Kone en vastgoedonderhoudspartij Coen Hagendoorn. Bij veel van haar klanten werkt PCA in co-makership met gewaardeerde strategische partners als Gilde Software, Aareon, Acto, NCCW en Newbase. 

Verduurzamen
“Na 25 jaar was het hoog tijd om ons pand op te knappen. Daarbij speelt verduurzaming uiteraard de hoofdrol. Behalve een nieuw interieur, waarbij zoveel mogelijk gebruik is gemaakt van duurzame materialen, hebben we het dak vol laten leggen met zonnepanelen.” De rode draad in de nieuwe inrichting is de positionering van PCA als Techlab; een modern ingerichte werkomgeving, waarin de zoektocht naar innovatie centraal staat. Daarnaast rijdt een groot deel van de sales- en consultancy medewerkers in volledig elektrische auto’s: “Meer dan de helft van de in 2018 gereden kilometers legden wij elektrisch af.” 

Geslaagd jubileum-feest
Vele klanten, partners en andere relaties zijn op de uitnodiging ingegaan het 25-jarig jubileum te komen vieren. “We zijn dankbaar voor de getoonde interesse en felicitaties aan ons adres en zien uit naar de verdere samenwerking in de toekomst!”, aldus Maurice Tijs en Jurgen Reimert.

Bron: PCA | Foto: PCA