PCA Mobile: Optimaal plannen met uw co-makers

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Online dienstverlening met als doel uw huurder optimaal en real-time te bedienen middels proactieve communicatie, staat in de corporatiewereld hoog op de agenda.

Een actueel en aansprekend voorbeeld hiervan is het Dagelijks Onderhoud van uw vastgoed. Uw eigen dienst en/of verschillende co-makers zijn verantwoordelijk voor de uitvoering, waarbij zicht op de planning, de status van de uitvoering en heldere communicatie met alle betrokkenen hieromtrent van cruciaal belang is.

De slimme oplossingen van PCA Mobile stellen u in staat een helder beeld te krijgen van de planning en actuele status van uw opdrachten, ongeacht de uitvoerende (eigen dienst of comaker).

In de co-maker aansturing bieden we de volgende oplossingen:

  • 1. Co-makers kunnen, indien onvoldoende geautomatiseerd, gebruikmaken van een co-makers portaal;
  • 2. Co-makers waarmee u vaste capaciteitsafspraken heeft gemaakt, kunt u opnemen in uw planbord van PCA Mobile (Marlin);
  • 3. Co-makers die op eigen initiatief plannen, kunnen eenvoudig met u communiceren door gebruik te maken van digitale koppelingen (interfaces);
  • 4. Co-makers die gebruikmaken van een professionele planoplossing voorzien van webservices, kunt u automatisch bevragen op capaciteit voor het desbetreffende specialisme. Vervolgens presenteert Marlin u het meest optimale en gunstige voorstel.

Middels Marlin houdt u de regie over en zicht op de status van alle opdrachten. Tevens stelt het u in staat om deze informatie middels uw (online) communicatiekanalen te delen met uw huurders. Deze processen genereren waardevolle managementinformatie die u in staat stellen uw dagelijks onderhoudsproces slimmer, beter en sneller te faciliteren. Daardoor bent u als vastgoedbeheerder altijd volledig in control, wat u in staat stelt om uw huurder optimaal te informeren en bedienen!

Met PCA Mobile tools kunt u vandaag regie nemen over uw dagelijks onderhoud en samen met uw co-makers groeien naar de toekomst.

Bron: CorporatieGids 2017

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van PCA Mobile in de CorporatieGids 2017 te bekijken.