PCA: Kunstmatige intelligentie in het dagelijks onderhoud

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 24 september vindt CorporatiePlein voor het eerst in de geschiedenis als hybride evenement plaats: online en op beperkte schaal offline in Expo Houten. Verreweg het grootste gedeelte van de bezoekers zal de tiende editie van CorporatiePlein online meemaken. Wat mogen ze verwachten op de virtuele beursstands en tijdens online kennissessies van de verschillende exposanten? CorporatieGids.nl ging hier alvast over in gesprek met Jasper Bouwhuis, adviseur bij PCA.

Kunstmatige intelligentie en dagelijks onderhoud bieden een unieke combinatie die veel voor corporaties kan betekenen, begint Jasper. “Met dezelfde capaciteit – die van de organisatie of de ketenpartner – meer verzoeken afhandelen? Minder reistijd van de buitendienst en dus efficiëntere planning en minder CO2-uitstoot? De huurder sneller kunnen bedienen wat zorgt voor hogere tevredenheid? Door de inzet van slimme tools en algoritmes kunnen corporaties slimmer, beter en sneller worden. Daar vertellen wij graag over.”

De impact van kunstmatige intelligentie
“PCA gelooft in de impact die deze nieuwe intelligentie op de wereld van morgen heeft,” gaat Jasper verder. “Onder de paraplu van kunstmatige intelligentie ontwikkelt PCA op drie pijlers: planningsoptimalisatie, planningsautomatisering en patroonherkenning. Data is hierbij de grote aanjager en daarom investeren wij continu in onderzoek en passen wij de nieuwste technieken toe. Wat kan dit voor uw dagelijks onderhoud proces betekenen? Tijdens onze kennissessie en op onze stand nemen wij u graag mee in het antwoord en de toepassing van kunstmatige intelligentie in onze oplossingen.”

Aanmelden voor CorporatiePlein 2020 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: PCA