Ortec Finance organiseert webinar Modelmatig Waarderen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Al enkele jaren wordt er gesproken over de mogelijkheden van modelmatig waarderen in de vastgoedsector. Afgelopen voorjaar veroorzaakte minister Ollongren reuring door haar brief aan de Tweede Kamer waarin zij aangaf dat modelmatige taxaties een hoogwaardig alternatief zijn voor fysieke taxaties.

Ortec Finance houdt zich al 25 jaar bezig met modelmatig waarderen en heeft daardoor uitgebreide kennis van zowel de markt als modellen. Recent lanceerden we AVM 2.0, hiermee stellen we onze opgedane kennis van modelmatig waarderen beschikbaar in een webapplicatie waarmee u zelfstandig de leegwaarden en markthuren van uw gehele woningportefeuille kunt bepalen.

In dit webinar laten wij u de ‘ins en outs’ van AVM zien en gaan we aan de hand van een praktijkvoorbeeld in op de werking van AVM. We staan in dit webinar onder meer stil bij de onderliggende modellen en bespreken de betrouwbaarheid van de waarderingen. Hiermee krijgt u inzicht in hoe we u met AVM op een consistente en wetenschappelijk wijze helpen bij het bepalen van leegwaarden.

Het webinar vindt plaats op donderdag 29 augustus om 11:00 uur.

Na inschrijving ontvangt u een link waarmee u toegang krijgt tot het webinar. Inschrijven kan via deze link.

Bron: Ortec Finance, Foto: Ortec Finance