NEH op CorporatiePlein over kantoorautomatisering in de cloud

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Het CorporatiePlein staat dit jaar in het teken van ‘Innovatie in de bedrijfsvoering’. Hierop inspelend kunt u bij stand 48 terecht voor al uw vragen omtrent kantoorautomatisering. Bent u klaar om naar de Cloud te gaan, of wilt u de best mogelijke oplossing bij u op locatie realiseren? Maak gebruik van NEH ervaring om de verschillende mogelijkheden te verkennen.

Direct bij binnenkomst staat NEH voor u klaar met het lekkerste kopje koffie van het CorporatiePlein, al dan niet voorzien van wat lekkers. Onze dames zorgen dat u de welbekende NEH beurstas ontvangt, zodat u tijdens het CorporatiePlein gemakkelijk al uw verzamelde informatie op kunt bergen. "NEH’ers scheppen er plezier in om anderen te ontzorgen."

De aanwezige NEH’ers heten u welkom op stand 48 en gaan graag met u het gesprek aan over de uitdagingen en vragen waar u voor staat en de oplossingen die al meer dan 55 corporaties in Nederland ontzorgen op het gebied van ICT. Door ervaring met zeven van de negen primaire pakketten en het hosten van meer dan 400 verschillende applicaties in haar datacenters is NEH de meest ervaren partner voor elke woningcorporatie.

Lees ook wat onze andere stands te bieden hebben:
CorporatiePlein stand 57: Innovatie en Ontwikkeling
CorporatiePlein stand 41: Informatiebeveiliging en bewustzijn

Meer informatie
Wenst u voorafgaand aan het CorporatiePlein meer informatie te ontvangen omtrent Kantoorautomatisering in de Cloud, of bij u op locatie? Maak dit dan kenbaar maken via marketing@nehgroup.com.

Bron: NEH

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NEH in de CorporatieGids 2016 te bekijken.