MLC organiseert kenniscafé: 'Hoe helpt digitalisering onze huurders'

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Portaal en MLC nemen je op 21 januari mee in de toepassing van nieuwe technologie binnen woningcorporaties. Laat je inspireren door de laatste ontwikkelingen op het gebied van procesmanagement, zoals Robotics Process Automation (RPA) en Process Mining. De sprekers vertellen hoe digitalisering in de praktijk wordt toegepast om sneller en slimmer te werken en helpt om onze huurders beter te bedienen. Gebruik de inspiratie in de break-out sessie en bedenk wat digitalisering voor jouw woningcorporatie kan betekenen.

“Innovatie gericht op efficiënte bedrijfsvoering”
Nick van den Ham: Digitale innovaties helpen Portaal in het streven naar een efficiënte bedrijfsvoering waar de huurder centraal staat. Nick licht de toepassing toe aan de hand van praktijkcasussen:

  • Terugdringen leegstand door middel van Process Mining
  • Segmenteren van betalingsachterstanden door middel van RPA.

“Digitalisering en procesverbetering”
Robin Zwijnenberg: Robin vertelt over de visie van MLC op digitalisering van processen. In een steeds sneller veranderende omgeving moeten ook corporaties zich continu aanpassen. Dit vraagt veel van je bedrijfsvoering en processen. Hoe zet je digitalisering hier optimaal bij in om te transformeren.

Inspiratie blogs
Wil je vooraf meer lezen over het onderwerp, lees dan alvast de blogs die hierover zijn geschreven.

Aanmelden
Aanmelden voor het kenniscafé kan via deze link.

Bron: MLC, Foto: MLC