Mail to Pay behaalt ISO 27001 certificering

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Mail to Pay heeft op 25-03-2019 het ISO27001 certificaat behaald. Deze certificering laat zien dat het bedrijf voldoet aan de meest actuele normen voor informatiebeveiliging. De softwareleverancier uit Alblasserdam verzorgt maandelijks miljoenen betaalverzoeken voor haar klanten.

“Aan het behalen van het ISO-certificaat is een intensief proces voorafgegaan. Het beschermen van de gegevens van de opdrachtgevers van Mail to Pay en haar klanten is erg belangrijk”, aldus Veronic van de Water (Security & Compliance Manager bij Mail to Pay). “We verwerken dagelijks duizenden persoonsgegevens. Het goed inrichten van de processen en het trainen van de medewerkers is hiervoor cruciaal.”.

Rody Heijstek (CEO Mail to Pay) voegt hieraan toe “Een extra reden om het certificaat te behalen was de toenemende vraag vanuit onze opdrachtgevers”. Mail to Pay mag een aantal grote bedrijven tot haar opdrachtgevers rekenen, deze voerden in het verleden individuele audits uit. “De opdrachtgevers van Mail to Pay vinden de bescherming van hun data heel belangrijk. Met dit certificaat toont Mail to Pay aan dat de bescherming van de gegevens optimaal is en voldoet aan de internationale normen."

Bron: Mail to Pay | Foto: Mail to Pay