Livegang Connect-IT bij Woonbedrijf ieder1

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op maandag 18 juni vond bij het kantoor van Woonbedrijf ieder1 in Deventer de livegang van de Connect-It software van ViaData Mobile Solutions plaats. Bij de organisatie werken 44 vaklieden. Onder het genot van koffie met taart kregen zij een uitleg van de mobile applicatie, waarna ze direct op pad zijn gegaan naar hun 'eerste' klus. 

Marijn Driessen, Teamleider Onderhoud bij Woonbedrijf ieder1: "De livegang is goed verlopen en we zijn blij met het resultaat tot zover. De samenwerking met ViaData is erg prettig verlopen. Je merkt dat Robin (Robin Postma, Sr. Consultant, red.) verstand van zaken heeft en ook kritisch naar ons is in de keuzes die we maken. Dat helpt om een beter product te krijgen en stelt ons in staat het werk nog beter voor te kunnen bereiden. Voor de vakman is de app een tool die er voor zorgt dat zij de verantwoordelijkheid kunnen nemen die ze graag willen nemen. Je krijgt hierdoor een team dat veel beter in staat is om eigenaarschap te tonen. Ik ben er van overtuigd dat onze huurders dit gaan merken in een nog betere dienstverlening". 

Powerbanks
Bij livegang van de Connect-It software krijgt iedere vakman een 'ViaData Powerbank' uitgereikt; een passende attentie om dit heugelijke feit te vieren en daarnaast te zorgen voor extra stroomcapaciteit van diens smartphone.

Over ieder1
Woonbedrijf ieder1 zorgt voor betaalbare en goede woningen voor mensen met een lager inkomen in de regio Deventer en Zutphen. Gemak voor de klant staat daarbij voorop. Met 14.500 woningen biedt Woonbedrijf ieder1 een thuis aan meer dan 40.000 bewoners. Dat maakt het tot de grootste woningcorporatie in de regio Stedendriehoek. Met ruim 200 medewerkers zet Woonbedrijf ieder1 zich dagelijks in om ervoor te zorgen dat de huurders prettig wonen.

Bron: ViaData | Foto: ViaData