Ketenintegratie en samenwerking essentieel voor innovatie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Samenwerken met partners kan spannend (of zelfs bedreigend) voelen. Om toekomst-proof te werken, sterker nog; om te innoveren en de concurrent een stap voor te zijn, is samenwerken belangrijker dan ooit. En wat denkt u van opdrachtgevers winnen of (aan boord) houden?

Duidelijke afspraken en uitwisseling van relevante data zijn voorwaarden voor een efficiënte ketenintegratie. Door krachten te bundelen ontstaat er een compleet pakket voor de naadloze samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Van voor-calculatie tot geautomatiseerde planning, efficiënte rij-routes, digitale werkbonnen, materiaalbeheer, communicatie mét de eindklant, inzicht in actuele data zodat u tijdig kunt bijsturen. Maar ook terug kunt kijken of uw project rendabel was.

Het effect van ketenintegratie is gigantisch!
Samenwerking in de keten zorgt voor een fikse voorsprong voor bedrijven. Goede communicatie en samenwerking in de keten is cruciaal voor het succes van elke schakel! Niet alleen voor het verruimen van de marges en verkorten van levertijden is samenwerking noodzakelijk. Ook bijvoorbeeld voor verduurzaming. ICT speelt een belangrijke rol bij het optimaliseren van de keten en het delen van informatie.

#ketenintegratie
Actueel: PCA Mobile werkt er momenteel hard aan om plansystemen van meerdere corporatie-aannemer-combinaties perfect te laten samenwerken. Meer weten? Houd ons in de gaten!

Bron: PCA Mobile | Foto: PCA Mobile