Feestelijke contractondertekening Wetland Wonen en Aareon

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 16 november jl. vond de feestelijke contractondertekening bij Stichting Wetland Wonen in Vollenhove plaats voor zowel de geplande migratie naar Tobias 365, de implementatie van Tobias 365 DMS (ShareWorX) als de verlenging van de huidige overeenkomst met 10 jaar!

Voor deze gelegenheid waren namens Stichting Wetland Wonen de heren M.Timmerman (directeur-bestuurder), Niels Satink (manager financiën & control) en Johan de Jong (beleidsadviseur digitalisering & informatisering) aanwezig en namens Aareon waren dit Hero de Klaver (commercieel directeur) en Gert-Jan Tent (accountmanager).

Stichting Wetland Wonen
Wetland Wonen is een woningcorporatie in Noordwest-Overijssel en verhuurt ca. 3.500 woningen in de gemeente Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle. Wetland Wonen vindt het belangrijk dat ieder mens fijn kan wonen. Daarom verhuurt Stichting Wetland Wonen goede en betaalbare woningen in prettige buurten.

Partnership Stichting Wetland Wonen & Aareon
Stichting Wetland Wonen is al geruime tijd partner van Aareon en een tevreden gebruiker van de Aareon-applicaties Tobias AX en Trace & Treasury.

Traject naar contractondertekening
Na een intensief, gezamenlijk adviserings- en heroverwegingstraject onder deskundige begeleiding van Chaptr2 heeft Stichting Wetland Wonen besloten om haar partnership met Aareon te verlengen met 10 jaar.

Stichting Wetland Wonen wil haar applicatielandschap verregaand digitaliseren en de stap naar de Microsoft Azure Cloud maken met het ERP Tobias 365 als SaaS-toepassing. Daarnaast gaat Stichting Wetland Wonen haar huidige DMS-systeem vervangen door Tobias 365 DMS (ShareWorX)

Met de keuze voor Aareon als partner en de toekomstbestendige en schaalbare toepassingen van Aareon wil Stichting Wetland Wonen de door haar gestelde bedrijfsdoelen

Wij danken Stichting Wetland Wonen hartelijk voor het in Aareon gestelde vertrouwen. We kijken uit naar een succesvolle migratie- en implementatietraject en een hecht partnership voor de komende jaren!

Bron: Aareon, Foto: Wetland Wonen