Feestelijke contractondertekening Domesta en Aareon

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Aareon en Domesta gaan weer met elkaar verder! Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 19 juni werd het contract getekend voor de migratie naar Tobias 365, de implementatie van ShareWorX 6.x in de tweede helft van 2023 en de verlenging van de huidige overeenkomst tot 2030.

Traject naar contractondertekening
Na een intensief, gezamenlijk adviserings- en heroverwegingstraject onder deskundige begeleiding van Antoon Veldhuis en de Domesta-projectgroep, besloot Domesta om haar partnership met Aareon te verlengen tot 31 december 2030. Domesta wil haar applicatielandschap verregaand digitaliseren en de stap naar de Microsoft Azure Cloud maken. Dat doen ze met het ERP Tobias 365 als SaaS-toepassing. Daarnaast gaat Domesta ShareWorX 6.x uit de Aareon Public Cloud implementeren. ShareWorX is het systeem voor Enterprise Content Management (ECM) van Aareon.

Contractondertekening
Voor deze gelegenheid waren namens Domesta Bert Moormann (directeur-bestuurder), Mirjam Noya (opdrachtgever), Harrie Vugteveen (ICT-regisseur), Karin Jansen (projectondersteuning), Elke Beekman (adviseur communicatie) en Antoon Veldhuis (extern projectmanager) aanwezig. Namens Aareon waren dit Jeroen Kuiper (algemeen directeur), Jarno Kroezen (directeur consultancy) en Gert-Jan Tent (accountmanager).

Domesta
Domesta is een ondernemende, maatschappelijk gedreven organisatie die betaalbare huizen biedt aan mensen met de laagste inkomens of voor wie dat om andere redenen moeilijk is dat zelf te regelen. Domesta beheert ca. 11.000 woningen in de gemeenten Emmen, Hoogeveen en Coevorden.

Partnership Domesta & Aareon
Domesta (en haar rechtsvoorgangers) is al meer dan 30 jaar partner van Aareon en een tevreden gebruiker van de Aareon-applicaties Tobias, Trace & Treasury, de verschillende Fox-portalen, Mareon en de partnerproducten van PCA en Mail to Pay.

Met de keuze voor Aareon als partner en de toekomstbestendige en schaalbare toepassingen van Aareon wil Domesta haar bedrijfsdoelen op een efficiënte wijze realiseren. Wij danken Domesta hartelijk voor het in Aareon gestelde vertrouwen. We kijken uit naar een succesvolle migratie- en implementatietraject en een hecht partnership voor de komende jaren!

Bron: Aareon, Foto: Domesta