EntrD: De juiste informatie vinden en ontsluiten met AI

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningcorporaties beschikken over enorme hoeveelheden data. Goed overzicht hebben in al deze gegevens is essentieel om het goed in te zetten. EntrD helpt corporaties hierbij met het gebruik van AI in FileFactory en laat bezoekers dit op 12 september ervaren op CorporatiePlein. Wij spraken daar alvast over met directeur Eric Hoefman.

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?
Tijdens CorporatiePlein 2024 laten we graag zien hoe AI binnen de software van FileFactory woningcorporaties kan helpen om informatie sneller te vinden, data te ontsluiten, overzicht te krijgen welke data een corporatie eigenlijk allemaal heeft en welke data nodig en overbodig zijn. Kortom, we nemen de bezoekers mee op een ontdekkingsreis in de mogelijkheden om meer nog waarde uit data te halen.

Centraal op de stand zal onze real live demo staan, waarbij bezoekers zelf kunnen experimenteren wat er allemaal mogelijk is. We zullen onze verschillende modules van FileFactory onder de aandacht brengen en willen graag samen met de corporaties ontdekken waar ze behoefte aan hebben en hoe EntrD ze daarbij kan helpen.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Tijdens CorporatiePlein 2024 kunnen de bezoekers bij ons terecht om antwoord te krijgen hoe ze meer waarde uit hun data kunnen halen. De meeste woningcorporaties zijn al bekend met DataFactory en FileFactory, maar kennen nog niet alle nieuwe modules die we hebben ontwikkeld om dieper in te gaan op niet alledaagse vraagstukken.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Woningcorporaties bezitten een schat aan data, maar zoeken naar specifieke data is vaak een tijdrovende en kostbare handeling. Zeker als het nog steeds handmatig gedaan wordt. EntrD maakt dit makkelijker door in het op AI gebaseerde zoekproces binnen FileFactory iedere wens en elke behoefte te beantwoorden met de juiste informatie. Tijdens CorporatiePlein 2024 nemen we de bezoekers mee op een ontdekkingsreis op het gebied van 'zoeken, vinden en handelen' in de breedst mogelijke zin.

EntrD is op CorporatiePlein te vinden op stand 35.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: EntrD