Dinsdag 21 maart Expo Houten: CorporatieGids LIVE, informatieve kennisdag voor corporatiemedewerkers

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De CorporatieGids LIVE Kennisdag is misschien wel de meest praktische en waardevolle kennisdag voor medewerkers van woningcorporaties die er bestaat. En hij dient zich weer aan! Dus corporatieprofessionals, meld je direct aan voor deze dag in Expo Houten. Deelname – inclusief natje en droogje – is nog gratis ook. Doen!

De CorporatieGids LIVE Kennisdag biedt corporatiemedewerkers op één dag de keuze uit 45 kennissessies van leveranciers en adviseurs uit de sector. De vakgebieden waar de kennissessies betrekking op hebben zijn Bedrijfsvoering, ICT, Financiën, Communicatie, Wonen, Vastgoed en Onderhoud. “De CorporatieGids LIVE Kennisdag is een zeer efficiënte kennisboost voor de professional op zoek naar informatie in zijn of vaak vakgebied,” aldus organisator Martin Barendregt. “Je kunt zelf online je programma samenstellen en uitbreiden tot maar liefst vijf kennissessies. De eerste ronde met kennissessies begint om 10.00 uur en de laatste ronde start om 14.15 uur.”

Hoe werkt het?
“De kennissessies duren 45 minuten en na elke sessie is er een korte pauze van 15 minuten. Onder het genot van een kop koffie, thee of iets fris is er dan gelegenheid om te netwerken met collega-vakgenoten. Tussen 12.45 en 13.15 uur serveren wij bovendien een heerlijke lunch.”

Alle vakgebieden
“Ongeacht in welk vakgebied je als corporatieprofessional werkzaam bent, er zitten altijd zeer interessante kennissessies tussen,” vult organisator Paul Tuinte aan. “Tip dus ook je collega’s om zich aan te melden op corporatiegids.nl en reis samen af naar Expo Houten. Je kunt zo samen op een efficiënte manier kennis opdoen.”

Aedes trapt af
Voorafgaand aan de parallelsessies verzorgt Aedes een plenaire sessie over werk maken van datastandaarden in de corporatiesector. Deze sessie begint om 09.30 uur.

Expo Houten
CorporatieGids LIVE Kennisdag vindt plaats in het zalencomplex op de eerste verdieping van Expo Houten. Ben je werkzaam bij een corporatie? Meld je dan gratis aan voor deze informatieve kennisdag op www.corporatiegids.nl. Tot 21 maart in Expo Houten!

Bron: CorporatieGids Magazine, Foto: Shutterstock