Digitale ronde tafel: Data, het vaccin voor de Maakindustrie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Toen Corona ontstond heeft dit wereldwijd voor een nog altijd durende schok gezorgd en voor de maakindustrie gold dat alle pijlen gericht waren op continuiteit, kostenbesparingen en behoud van klanttevredenheid. En hoewel deze zaken uitermate belangrijk zijn, is inmiddels ook weer ruimte om de focus te verleggen naar meer flexibiliteit, innovatie en duurzaamheid en het verhogen van de klanttevredenheid.

Tijdens deze ronde tafel sessie gaan we antwoord geven op deze vragen:

  1. Hoe ga je van eenmalig, "statisch" kosten besparen naar continue en dynamisch kosten besparen?
  2. Hoe ga je sneller en beter anticiperen op risico’s, trends en behoeften, aan de supply chain, productie-, service en onderhoudzijde?  
  3. Hoe kan inzicht met behulp van data jouw omzet verhogen?

Op zoek naar een beter of goedkoper antwoord op één of meer van deze vragen? Neem plaats aan onze digitale ronde tafel en ga het gesprek aan met jouw branchegenoten.

Het potentieel van smart data gebruik is enorm! Maar dan wel met de juiste combinatie, realtime beschikbaar en dynamisch en mobiel te ontsluiten. Dat is een vak op zich. Ons vak. Wij nemen je graag mee in de trends van data-innovatie als effectief corona-medicijn en tegelijk als vitamine-boost voor een gezonde toekomst.

Een ronde tafel gesprek, om jouw wereld en die van ons te verbinden
Leer en discussieer met je vakgenoten. Deze ronde tafel discussie biedt de perfecte gelegenheid om met peers uit de industrie sector in gesprek te gaan en je te laten inspireren over de mogelijkheden rondom data-innovatie. Maak een vliegende start van 2021 en neem deel aan de discussie.

Meld je aan via deze link.

Bron: Valid, Foto: Valid