Condor; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2014 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor Condor.

Bedrijfsprofiel
Waar staan we voor? Er zijn veel partijen in de markt die deelprocessen perfect kunnen automatiseren. Slechts enkelen kunnen die deelprocessen slim integreren. Twee sectoren waar veel applicaties naast elkaar worden gebruikt zijn de zorg- en de vastgoedsector. Voor deze sectoren wil Condor de beste aanbieder van IT-integratie en portalen zijn. Waar gaan we voor? Op het gebied van systeemintegratie wil Condor de spil zijn tussen alle partijen die een bijdrage leveren aan de IT-structuur van de klant. Wij willen bekend staan als een neutrale, enthousiaste, professionele kennisorganisatie met een open cultuur en een hands-on mentaliteit. Deze werkwijze is samengevat in de kernpropositie van Condor: people, software, usability!

Aantal medewerkers: 20
Aantal klanten in corporatiemarkt: 20+
Actief in corporatiemarkt sinds: 2007

Korte productomschrijving
Condor slaat de brug tussen mensen en software met dagelijks gebruikersgemak als uitgangspunt. Ons primaire doel met onze producten is veelal het samensmelten van alle losse IT-systemen en hulpmiddelen tot één solide basis. Uw bestaande ERP- en andere back-end systemen vormen hierbij de kern, in combinatie met Microsoft producten en technologieën als SharePoint, Workflow, ESB Toolkit en SQL server. Omdat het samenwerken in de keten met aannemers, klanten en gemeenten een andere vorm van beheer vraagt biedt Condor drie vormen van ict-beheer aan te weten, technisch, functioneel en applicatie beheer.

Condor is in de corporatiemarkt actief met de diensten
ECM
Document management, Workflow management, Document creatie, Websites, Intranet, Digitale factuurverwerking, Portalen
IT-diensten
Cloudservices, IT-beheer, Applicatie beheer
Detachering
Projectleiding, consultancy en applicatiebeheer

Specificaties
Platform gebaseerd op:Microsoft

Referenties
Condor werkt zowel via partners als rechtstreeks voor woningcorporaties. Referenties zijn o.a. Mozaïek Wonen, Servatius, RWS Goes en Wonen Zuid.

Toekomstvisie
Méér met minder en zelfservice zijn wat Condor betreft de 2 thema's waar de toekomstvisie van de woningcorporatie op gebaseerd zal worden. Méér met minder is o.a. te bereiken door integratie van applicaties. Hierdoor vereenvoudigt de ICT architectuur van uw organisatie en kunnen medewerkers eenvoudiger en klantvriendelijker werken. Zelfservice betekent méér en beter online bereikbaar zijn!

Bron:CorporatieGids2014

Adres
De Vendelier 61, 3905 PD, Veenendaal
T 085 - 4897180
W www.condorsolutions.nl
E info@condorsolutions.nl

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Condor in de CorporatieGids 2014 te bekijken.