Chapps over het gebruik van Chapps Rental Inspector

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Gebruik je nog steeds pen & papier of werk je met te eenvoudige checklists? Je weet dat het werken op deze manier zeer tijdrovend is en zeker niet Slim, Snel of Accuraat. Zoek je een andere manier, een manier om je werk te verbeteren en kostbare tijd te besparen? Als dit zo is, ontdek hoe Chapps je kan helpen je werkwijze te veranderen!

Je zal versteld staan wat de Chapps Rental Inspector App voor jou kan betekenen. We weten zeker dat het gebruik van onze app een groot verschil maakt voor zowel de uitvoerder als de manager. Dus start met het gebruik van de Chapps Rental Inspector App en gooi je pen & papier weg. Vanaf nu spendeer je je tijd en energie in zaken die ertoe doen.

Kies voor de Chapps manier voor het inspecteren, we zijn ervan overtuigd dat het je manier van werken zal veranderen.
De app is erg gebruiksvriendelijk en heeft natuurlijk een geweldig design. Het is compleet voorbereid met voor gedefinieerde walkthrough checklists en detaillerings-checklists. We hebben ervoor gezorgd dat de app “Plug & Play” is, zodat je dus direct kan beginnen.

Chapps Rental Inspector is beschikbaar voor Android en Apple, op zowel tablets als smartphones. Dus waar wacht je op? Maak vandaag nog de overstap!

Bron: Chapps

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Chapps in de CorporatieGids 2016 te bekijken.