Centrada actualiseert I&A-, applicatie- en infrastructuurvisie met SmartR

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De samenwerking tussen Centrada en SmartR is een wederom een fantastisch voorbeeld van het feit dat digitale inspiratie uiteindelijk kan leiden tot een vruchtbaar en succesvol partnership!

Centrada wil haar visie op I&A, haar applicatievisie en haar infrastructuurvisie actualiseren. Deze visie dient concreet in kaart te worden gebracht en dient als richting voor de aankomende 3 jaar. Een richting die aansluit bij de ondernemingsstrategie en -doelen, gedragen door medewerkers en management, voortbordurend op de huidige visie.

Centrada zocht hiervoor een adviseur die helpt bij het in kaart brengen van de samenhang tussen de bedrijfsprocessen, functionaliteit, applicaties, infrastructuur en data binnen de organisatie als geheel. Een adviseur met kennis van zaken, die nieuwsgierig is, de juiste vragen stelt, reflecteert, confronteert met impact, helder communiceert, slagvaardig is en gesprekken voert met diverse medewerkers van Centrada en haar stakeholders.

Een opdracht die helemaal past bij SmartR, waarin onze collega’s Tom Haarman en Raymond de Groot zich kunnen vastbijten. Hartelijk dank Thom Wolters, Stephan Baerts en collega’s voor het vertrouwen, wij zien uit naar onze ‘samenwerking’.

Centrada is een woningcorporatie in Lelystad met bijna 9.000 verhuureenheden en ongeveer 100 medewerkers. Daarmee heeft zij een unieke positie in Lelystad. Het overgrote deel alle sociale huurwoningen in de stad zijn in haar bezit, daarmee draagt zij een grote verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van wonen in Lelystad. Bij alles wat Centrada doet staat de klant centraal. Daarbij wordt actief samengewerkt met de klanten, de gemeente en andere partners. Het motto is dan ook: ‘Samenwerken aan wonen’.

Bron: SmartR, Foto: Centrada