Bundel de krachten! PCA Mobile helpt u verder met ketenintegratie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Ketenintegratie. Een onderwerp waar veel over te doen is. Maar wat is het effect op uw rol in de keten? Welke resultaten kunt u ermee behalen? Wat als de krachten gebundeld worden. PCA Mobile vertelt u graag waar de winst te behalen valt.

Zou het niet mooi zijn om uw klanten te kunnen bedienen met de capaciteit van uw eigen organisatie én de capaciteit van al uw aannemers? Naadloos? Dit kan met Marlin Ketenintegratie!

Valkuilen
In de praktijk zijn er verschillende werkwijzen in gebruik. Het uiteindelijke doel is om afstemming te behouden over de uitvoering, oftewel wie doet wat en wanneer. Planningen wijzigen vaak. Zelden bent u op de hoogte van de actuele situatie. Met als gevolg dat ook de eindklant niet de gewenste informatie aangeleverd krijgt.

Grip houden
De juiste oplossing van dit probleem is grip houden op de opdrachten die uitstaan bij uw aannemers. Vanuit Marlin plant u de opdracht optimaal bij de juiste aannemer, rekening houdend met voorwaarden als SLA, kostprijs en kwaliteit. Vervolgens houdt u dankzij Marlin Ketenintegratie zicht op de planning en uitvoering bij deze aannemer. U kunt vragen van uw klant beantwoorden alsof de uitvoering door uw eigen dienst plaatsvindt. Dankzij Marlin Ketenintegratie kunt u dit doen vanuit uw eigen systeem. Er hoeft dus niet ingelogd te worden in een portaal van de aannemer. Een geïntegreerde oplossing.

Marlin Ketenintegratie
Marlin Ketenintegratie biedt de planner per te plannen opdracht een voorstel met een aantal keuzemogelijkheden. Deze worden gezocht in de gezamenlijke capaciteit van de eigen dienst en die van de aannemer(s). Vanzelfsprekend wordt alleen passende capaciteit aangeboden. Bovendien wordt het aanbod op efficiëntie beoordeeld, zodat de best passende opties overblijven.

Met behulp van de slimme systemen van PCA werkt u op eenduidige wijze samen met uw aannemers en verzekert u zichzelf van de efficiënte en correcte gegevensuitwisseling. Hiermee kunt u slimmere, betere en snellere service verlenen aan uw klant.

Kortom
Samenwerken in de keten, krachten bundelen en samen slimmer, beter en sneller worden. Dat is ons doel. Wilt u in gesprek over dit onderwerp? Neem gerust contact met ons op.

PCA Mobile
PCA Mobile houdt haar klanten al meer dan 20 jaar op koers, met vooruitstrevende servicemanagement oplossingen. Onze cloudoplossingen vereenvoudigen processen en genereren waardevolle data. Onze focus ligt daarbij op service en gebruiksvriendelijkheid. Met PCA Mobile voegen onze klanten beheersing, kennis en waarde toe aan de bedrijfsprocessen. PCA Mobile is actief binnen woningcorporaties en onderhoudsbedrijven, daarnaast bedient PCA Mobile 's land grootste installatiebedrijven en versterken we vele kleine en middelgrote ambachtsen servicebedrijven met onze technologie.

Bron: CorporatieGids 2018 | Foto: PCA Mobile