Breng uw processen naar uw medewerkers

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Nadat processen zijn gemodelleerd, blijkt het niet altijd even makkelijk om ook daadwerkelijk draagvlak te creëren voor het gebruik ervan binnen de woningcorporatie. Het is belangrijk dat de medewerkers snelle toegang hebben tot relevante, doelgerichte informatie uit het onderdeel van het proces waar ze mee bezig zijn. Daarom hebben wij hiervoor een oplossing bedacht!

Wat is de oplossing?
Wij introduceren u: de Sensus live process views. Dit is een livestream van uw beschreven processen in, bijvoorbeeld, uw primaire systemen die uw woningcorporatie gebruikt. Deze techniek zorgt ervoor dat u de processen kan tonen in andere systemen, maar dan zonder de Sensus BPM Online publicatie omgeving te hoeven bezoeken. Zo worden de medewerkers niet naar de processen gebracht, maar juist de processen naar de medewerkers! 

Waarom is deze oplossing belangrijk? 
?    Maak elkaar slimmer!
Medewerkers zijn vaak slechts bezig met één onderdeel van het proces, maar Live process views helpt hen het hele concept te begrijpen. 
?    Blijven verbeteren
Door inzicht te hebben in het gehele proces, is het ook makkelijker om over en weer waardevolle feedback te geven!
?    Betrokkenheid
Simpelweg het weten wáárom iets gedaan moet worden, zal een medewerker gemotiveerder maken om het werk goed en zorgvuldig uit te voeren. 
?    Efficiëntie
Al het bovengenoemde zorgt voor een algemene stijging in efficiëntie binnen uw woningcorporatie. Minder fouten in het proces betekent een snellere doorlooptijd waardoor uw woningcorporatie haar doelen sneller kan bereiken en projecten sneller afgerond kunnen worden. Een snellere doorloop zorgt er ook voor dat kosten bespaard worden. Tijd en geld besparen: wie wil dat nou niet?

Bron: Sensus, Foto: Sensus