Audittrail: Investeren in informatiebeveiliging en privacy loont

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De sector heeft iedere dag te maken met informatiebeveiligings- en privacygevaar. Hoe borg je die risico’s en zorg je ervoor dat je zo goed mogelijk bent voorbereid op een eventuele aanval? Audittrail vertelt daar op 12 september over tijdens CorporatiePlein en wij spraken vooraf alvast met Marketing & Communicatiemedewerker Charlotte Willems.

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?
Bij Audittrail hebben we al twintig jaar ervaring binnen de corporatiesector. We zijn een audit- en adviesbureau in de disciplines informatiebeveiliging, privacy, kwaliteit en Governance, Risk & Compliance (GRC), en begrijpen als geen ander de unieke uitdagingen waar jouw organisatie mee te maken heeft. Een goed ingericht Information Security Management System (ISMS) is essentieel om jouw organisatie te beschermen tegen kwetsbaarheden en de cyberweerbaarheid te versterken. Tijdens de beurs vertellen wij bezoekers over hoe wij dit samen met hen inrichten.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Onze ervaren consultants staan klaar om jou te ondersteunen bij het ontwikkelen van een robuust ISMS. Wij werken volgens het principe ‘voordoen, samendoen, zelf doen’. Dit betekent dat we eerst voordoen hoe het moet, dan samen met jou aan de slag gaan, en vervolgens ervoor zorgen dat jij zelf met de actiepunten aan de slag kunt. Zo leren jullie hoe je blijvende verbeteringen kunt realiseren en de volwassenheid van de organisatie kunt vergroten.

Natuurlijk kun je ons ook inschakelen voor kortlopende projecten zoals het opstellen van een Bedrijfscontinuïteitsplan of het uitvoeren van een DPIA.

Heb je vragen over de juiste inrichting van je ISMS of wil je meer weten over hoe je je informatiebeveiliging en privacy naar een hoger niveau kunt tillen? Kom dan langs op stand 21 tijdens CorporatiePlein. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en samen met jou de beste oplossingen te vinden.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Met onze branchespecifieke kennis en bewezen diensten is Audittrail een bekende in de sector. We vinden het belangrijk dat ons advies helder en begrijpelijk is en goede handvatten geeft waardoor de organisatie zélf het advies kan implementeren. Onze rapportages zijn bondig, transparant en geven echt een input voor een blijvende verbeterslag.

We helpen je graag om jouw organisatie veiliger en sterker te maken. Ontdek hoe wij jouw organisatie hierbij kunnen ondersteunen!

Audittrail is op CorporatiePlein te vinden op stand 21.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Audittrail