Andersom: Laat de digitale transformatie vertrekken vanaf Andersom Airport

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Wanneer je als organisatie gezamenlijk de digitale transformatie doormaakt, moet je met z’n allen die reis aangaan. Andersom helpt corporaties daarbij en vertelt hier – vanaf Andersom Airport – op 12 september meer over op CorporatiePlein. Wij spraken voorafgaand aan de vakbeurs alvast over de reisplannen met organisatieadviseur Arthur Frieser.

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?
Onze stand staat in het teken van reizen op Andersom Airport. Want het thema van dit jaar digitale transformatie, betekent samen op reis gaan. Niet als team of afdeling I&A, maar met elkaar. Er zijn veel parallellen te trekken met vliegen, denk bijvoorbeeld aan:

  • Opstijgen: de weg van het bekende loslaten
  • Turbulentie: weerstand en obstakels onderweg
  • Landen: het bereiken van de eindbestemming
  • Veiligheid: onderweg opletten of iedereen meekomt

Wij als Andersom begeleiden jou en jouw organisatie op die reis. Hierover organiseren we ook themasessies op de stand. Meld je aan de themasessie ‘de inpaklijst voor digitale transformatie’.

Zeker zijn van een plekje? Mail ons (hallo@tijdvoorandersom.nl) en meld je aan voor 11:15 uur of 15:00 uur.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Alle vragen over het laten slagen van digitaliseren in jouw organisatie. En natuurlijk ook met vragen over organisatie- en teamontwikkeling.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Ga op reis met Andersom, we begeleiden organisaties in alle stappen van de reis. Systemen zijn de middelen: je gaat pas echt vliegen als de passagiers aan boord zijn én riemen vast hebben gemaakt.

Andersom is op CorporatiePlein te vinden op stand 67.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Andersom