Aedes & CorpoNet bijeenkomst Vernieuwingsagenda

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Wat kan ICT betekenen voor de verduurzamingsopgave van corporaties?

Dit staat centraal tijdens een Aedes/CorpoNet bijeenkomst op donderdag 28 maart 2019 van 13.00-16.00 uur in Het Baken (Beneluxlaan 3, 3446 BK Woerden). Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Een heel actueel en relevant onderwerp. Zo vertelt Bo-Ex (Utrecht) over de softwaretool die zij gebruiken om het effect van diverse verduurzamingsmaatregelen te kunnen analyseren. Nauwkeurig en afgewogen tegen verschillende dimensies zoals de maximale CO2 reductie, de totale investering en het effect of financiële ratio’s, de maximale reductie per euro en de minimale kosten voor bewoners! Deze tool heeft Bo-Ex in co-creatie met een start-up (thans een scale-up) uit Utrecht ontwikkeld en krijgt nu veel aandacht bij andere vastgoedbeheerders en zelfs banken. Hoe dat zit? Daar kom je deze middag achter. Een unieke kans om hier meer over te horen van een corporatie die deze innovatie nu succesvol toepast.

Daarnaast wordt ook aandacht geschonken aan andere type ICT oplossingen die een rol (kunnen!) spelen bij de verduurzamingsopgave, mits je ermee bekend bent/raakt.

Kan jouw corporatie nog winst boeken bij de sturing op de (kosten van!) het Dagelijks Onderhoudsproces? Mooi, dan heb je een extra reden om te komen. De bijeenkomst in Woerden sluit namelijk af met een terugblik op de KPI’s die corporaties hanteren bij het Dagelijks Onderhoudsproces. Dit naar aanleiding van de ingevulde KPI’s van de verschillende corporaties. Waardevol om met elkaar te delen dus!

Wil je je aanmelden? Mail even naar communicatie@corponet.nl

Dit is een bijeenkomst in het kader van de Aedes Vernieuwingsagenda in samenwerking met CorpoNet. Spoor: Ketenautomatisering onderhoud. Gespreksleiders: Jan Fock (CorpoNet) en Martijn Videler (Aedes a.i.)