Aareon zet Aareon Treasury in de schijnwerpers

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Door onze uitgebreide berichtgeving over o.a. Tobias AX staan we er vaak niet bij stil dat Aareon marktleider is op gebied van Treasury. Onze Treasury-collega’s hebben ook in de afgelopen periode hard aan de weg getimmerd.

Dit heeft er in geresulteerd dat we weer nieuwe relaties hebben mogen verwelkomen, we licenties voor lange periode hebben mogen verlengen en andere klanten de Treasury-suite hebben uitgebreid met meer modules. Dit geldt zowel voor de woningcorporatiesector, de zorg als de publieke sector.

Zo zijn we blij dat we na enkele jaren Wonen Limburg weer bij ons mogen verwelkomen. Wonen Limburg gaat Treasury gebruiken ter ondersteuning van de volledige treasury-administratie en cashmanagement.

Marktwaarde Basis
BCM Wonen heeft gekozen voor Activa en Scenarioanalyse en gaat ook gebruik maken van Marktwaarde Basis: onze eenvoudige en pragmatische oplossing om de marktwaarde van uw bezit te kunnen vaststellen. Ook Volksbelang Helmond gaat aan de slag met Marktwaarde Basis. De Zes Kernen heeft de keuze gemaakt voor Scenarioanalyse om de Marktwaarde Basis te berekenen en de meerjarenbegroting op te stellen.

Verlengingen
Op gebied van licentieverlengingen kunnen we o.a. melden dat Espria haar licenties voor langere tijd heeft verlengd, Servatius opnieuw kiest voor onze volledige Treasury-suite, de Gemeente Amersfoort tot volle tevredenheid gebruik blijft maken van Treasury en Wst. ‘Thuis de Treasury- en Activalicenties heeft gecontinueerd.

Afgeronde implementaties
Zowel het Amphia Ziekenhuis als Rijnstate hebben onlangs de implementatie van de volledige Treasury-suite afgerond. Alle relaties die we onlangs hebben mogen verwelkomen of tot ons genoegen hebben besloten te verlengen, willen we laten weten dat we trots zijn dat jullie hebben gekozen voor Aareon! We kijken uit naar onze samenwerking!

Bron: Aareon

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Aareon in de CorporatieGids 2016 te bekijken.